zile
ore
min.
sec.

Înscrierile se ÎNCHID curând!

Zile
Ore
Min.
Sec.

BOOTCAMP UNIVERSUL JURIDIC

Admiterea în Profesiile Juridice

Programul complet pentru
Admiterea în profesiile juridice
marca ⚖️ Universul Juridic

pentru candidații care vor să depășească temerile, capcanele și provocările grilelor și să treacă cu brio examenele de admitere în profesiile juridice

✅ ACUM

❌ nu anul viitor

Vezi calendarul integral: 🗓️ AICI 👈

Primul bootcamp juridic, în care 12 experți cu vastă experiență profesională și didactică îți oferă exact sprijinul de care ai nevoie să obții reușita la examenul de admitere!

Înscrie-te în prima ediție a unicului
BOOTCAMP UNIVERSUL JURIDIC!

✅ Foști judecători, Profesori Universitari și Conferențiari îți răspund la toate întrebările tale juridice, mai ales la cele mai controversate

✅ te ajută să înțelegi în profunzime materia și logica din spatele întrebărilor grilă, de sinteză, a întrebărilor de interviu sau tehnica grilelor

✅ ești mentorat și beneficiezi de soluții personalizate, ca să treci cu brio examenele de admitere în profesiile juridice


Nu aștepta prea mult...

⬆️⬆️⬆️

* Înscrierile se pot face până la data:

Prima întâlnire cu Profesorii pe 8 iulie

Te simți singur și depășit de povara unui examen foarte dificil, dar definitoriu oricărui profesionist al dreptului?

❌ Te macină presiunea de a obține rezultatul ADMIS la examen?

❌ Te gândești constant la comparația cu ceilalți candidați?

❌ Ești deseori debusolat și te gândești să îl amâni?

Nu știi cum vei gestiona timpul și emoțiile examenului, ai îndoieli legate de propriile tale abilități și cunoștințe și chiar coșmaruri în care îți apar toate grile la care nu le cunoști răspunsul și visezi pasaje din art. x3, alin. (y), lit. 4), deoarece ai ajuns la nivelul în care cunoști chiar și așezarea în pagină a codurilor.

Îți vine adesea să renunți și să aștepți următoarea sesiune de examen și te tot minți singur că poate până atunci vei reuși să citești TOATĂ materia și să rezolvi TOATE grilele, să parcurgi TOATE spețele și TOATĂ doctrina, pentru FIECARE materie în parte și pentru FIECARE chestiune controversată…

În interiorul tău, te consumă acel „dacă” că nu ai ce-ți trebuie și crezi că nu vei reuși să treci examenul. 

Bootcampul Juridic marca Universul Juridic te ajută să accelerezi recapitularea materiei de examen pentru că ești ghidat de Profesori Universitari și foști Judecători care îți vor fi mentori în program și vor identifica ce anume îți lipsește pentru a reuși.

✅ Primești clarificări la grilele și spețele controversate,

✅ Obții explicații clare și personalizate la întrebările tale, dar și…

✅ …Încredere în cunoștințele tale și înveți logica din spatele grilelor,

❌ FĂRĂ să mai ai temeri, nopți nedormite și…

FĂRĂ să te simți confuz sau „frustrat” și „lăsat în aer”!

* Înscrierile se pot face până la data:

Prima întâlnire cu Profesorii pe 8 iulie

Cine sunt Profesorii și Judecătorii care vor fi alături de tine?

Vei fi mentorat de 12 experți cu o vastă experiență profesională pentru a te ajuta să ajungi la mult râvnitul „ADMIS”.

DREPT CIVIL

Civil. Contracte:

Este profesor universitar doctor la Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, formator al Institutului Național al Magistraturii în drept comercial și în cooperare judiciară europeană în materie civilă și comercială, Director al Revistei Române de Dreptul Afacerilor (RRDA) și redactor șef al revistei Universul Juridic cu o bogată experiență publicistică, mai ales în materie de drept civil și drept comercial (autor a peste 60 de articole de specialitate juridică și peste 38 de lucrări monografice și cursuri universitare).

Civil. Partea Generală, Drepturi Reale, Obligații:

Este fost judecător, Președinte al Tribunalulului Constanța, Doctor în Drept civil din anul 2011 și cadru didactic titular al Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Ovidius” Constanța, în calitate de lector univ., din anul 2015, la diferite materii de Drept civil: Obligații, Succesiuni, Drept European, Drept comparat. Autoare a numeroase articole publicate în revista Dreptul, Revista Română de Jurisprudență, Revista Română de Executare Silită.

Civil. Dreptul Familiei și Succesiuni:

Este conf. univ. dr. la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept „Simion Bărnuţiu”, avocat în Baroul Sibiu, fost judecător la Tribunalul Sibiu, doctor în drept civil din 2004 și autor a numeroase publicații de drept civil, succesiuni și dreptul familiei.

👉 Așadar, dacă tu ești „Ahile” iar dreptul civil este săgeata din călcâiul tău…

…pregătește-ți întrebările, fiindcă lectorii noștri sunt gata să răspundă întrebărilor tale,

oricât de complexe sau de simple ar putea părea, la prima vedere.

DREPT PENAL

Penal General:

Este conf. univ. doctor la Universitatea Oradea, Facultatea de Drept, fost procuror și judecător, președinte de secție la Curtea de Apel Oradea, membru în Asociația de Științe Penale.

Penal Special: 

Este lector universitar doctor asociat la Facultatea de Drept, a Universității din Brașov, formator INM la drept penal general, special și procedură penală, fost judecător la Curtea de Apel Brașov, membru în Asociația de Științe Penale.

👉 În cazul aspectelor penale, delimitările sunt destul de clare, în alb și negru…

….dar în practică lucrurile se schimbă și delimitările sunt mult mai fin percepute,

iar zonele de gri nasc numeroase dezbateri și întrebări.

 

Lectorii din program sunt gata să-ți explice în detaliu cele mai controversate grile

și aspecte de drept penal pentru a-ți oferi claritatea și încrederea de care ai nevoie.

DREPT PROCESUAL CIVIL

Procesual Civil
Proceduri speciale, Executare silită

Fost judecător de Curtea de Apel Târgu Mureș, fost inspector în cadrul Inspecţiei Judiciare – Direcţia de inspecţie judiciară pentru judecători. A fost Vicepreședinte și Președinte al Tribunalului Târgu Mureș, precum și Președintele Curții de Apel Târgu Mureș.
A obţinut titlul de doctor la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, specialitatea  drept procesual penal, cu teza „Garanţiile procesuale ale libertăţii persoanei în lumina Convenţiei Europene a Drepturilor Omului”.
A fost lect. univ. dr. la Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative din cadrul Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș.

Procesual Civil
Cercetarea Procesului

A fost judecătoare timp de 27 ani, eliberată din funcție prin pensionare în martie 2024 cu gradul de Înaltă curte de casație și justiție, în cadrul căreia a activat la Secția a II a Civilă din anul 2013.

Timp de 14 ani a fost formator INM la disciplina drept procesual civil.

Este Membru în numeroase comisii de examinare, corectare și elaborare subiecte pentru examenele de admitere în INM și magistratură. Este de asemenea autor, coautor și coordonator de carte juridică, în special în materia dreptului procesual civil.

Procesual Civil
Partea Generală, Procedura contencioasă,
Căi de atac

Este avocat și fost judecător la Curtea de Apel Suceava, unde a fost și Președinte al Secției de Contencios administrativ și fiscal, precum și cadru didactic universitar asociat al Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.
Este formator la Școala Națională de Grefieri.

DREPT PROCESUAL PENAL

Procesual Penal:

Este doctor al Academiei de Științe a Republicii Moldova, Institutul de Filozofie, Sociologie și Drept, în specializarea drept constituțional, administrație de stat, drept administrativ, drept municipal, a fost procuror la Parchetul de pe lângă ÎCCJ, DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov, este formator la departamentul de formare continuă la specialitatea Drept penal, Drept procesual penal, în cadrul Institutului Național al Magistraturii, lector univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea „Transilvania” din Brașov, titular la disciplina Drept procesual penal, și avocat în Baroul București

👉 Poate ai auzit de la colegii tăi mitul cum că la materiile de la drept procesual civil și drept procesual penal:

sunt specificate articolele din coduri, așa că este suficient să înveți doar din cod”

și că ei nu mai învață și din suporturile de curs…

 

Ai nevoie de o procedură eficientă chiar și în procesul tău de învățare, așa că imaginează-ți 

cum ar fi să-ți dăm un set de reguli de procedură pentru procesul tău de studiu,

fără să-ți explicăm de ce așa și nu altfel, fără exemple și fără un set de bune practici.

 

Procedura este esențială și dacă pare simplu de înțeles, atunci sigur „e o capcană”.

Lectorii sunt aici să te ajute să le identifici și să le eviți, atunci când contează mai mult:

în timpul examenului.

PROBE ADMITERE

Tehnica testelor-grilă:

Adrian Toni Neacșu este un expert recunoscut în domeniul pregătirii pentru examenele de admitere la INM și Barou.

Fost judecător și membru CSM, are o experiență vastă în pregătirea și consilierea candidaților pentru admiterea în profesiile juridice.

Av. Adrian Toni Neacșu are o abordare pasionată și orientată către rezultate.
Este autor al cărții de succes în rândul candidaților la examenele de admitere în profesii: „Ghid practic de abordare și rezolvare a testelor-grila de verificare a cunoștințelor teoretice” publicată la Editura Universul Juridic.

Proba Psihologică:

Este psiholog acreditat de către Colegiul Psihologilor din România, iar actualmente este psiholog autonom în specializările psihoterapii cognitive și comportamentale, psihologie clinică și psihologia muncii și industrial-organizațională.
Din 2014 deţine un cabinet propriu în Baia Mare, unde lucrează, printre altele, cu persoanele cu depresie, tulburări de anxietate, tulburări de somn şi tulburări psihosomatice.
Utilizează tehnici psihologice de control al comportamentului și dezvoltarea potențialului uman, dar și tehnici de relaxare.
Are o amplă expertiză în psihologia muncii și industrial organizațională, în evaluarea psihologică a personalului, în consilierea carierei şi în dezvoltarea personală.
Din 2016 între preocupări s-a numărat și componenta psihologică a admiterii la INM și în Magistratură.

OEPA:

Din anul 2024 este conferențiar universitar la Facultatea de Drept a Universității „Nicolae Titulescu” din București (Master „Carieră judiciară” – disciplinele Organizarea profesiilor juridice liberale, Instituții de drept civil, Instituții de drept procesual civil; Licență – disciplina Drept procesual civil.

În ianuarie 2004 a devenit membru al Baroului București, fiind înscris pe Tabloul avocaților cu drept de exercitare a profesiei. Este titular al cabinetului individual de la dobândirea calității de avocat definitiv, specializat în litigii de muncă.

Din anul 2005 este formator la Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (I.N.P.P.A.), în prezent fiind titular la disciplinele: Organizarea și etica profesiei de avocat; Drept civil și drept procesual civil. În anul 2010 a fost atestat formator la Institutul Notarial Român, coordonator al disciplinei Organizarea şi exercitarea profesiilor liberale.

A fost redactor șef al revistei Pandectele Române (2006-2011), redactor șef adjunct al Revistei române de dreptul muncii (2005-2015), fondator, redactor șef adjunct și redactor șef al Buletinului I.N.P.P.A. (2005; 2008-2010; 2011-2012), membru în Comitetul de redacție al revistei Dreptul editată de Uniunea Juriștilor din România (2014-2016). În prezent, este membru în Consiliul științific al revistei Dreptul (din 2016) și în Comitetul științific internațional al Challenges of the Knowledge Society (din 2013).

PROBA INTERVIULUI

Interviu
Discurs Argumentativ

A predat limba și literatura română la Școala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” din București, are gradul I în învățământ și medalia națională „Gheorghe Lazăr”, oferită de Ministerul Edicației, Cercetării și Tineretului.

A făcut parte vreme îndelungată din Comisia Națională de Limbă și literatură română, patronată de Ministerul Învățământului.

A publicat peste 25 de cărți pentru elevi, concepute toate conform programei școlare în curs. Cartea de bază pentru liceeni a fost „LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ PENTRU BACALAUREAT”, reeditată în 7 ediții diferite, actualizate în conformitate cu programa pentru examenul de bacalaureat.

Tot în sprijinul absolvenților de liceu a scris „TESTE PENTRU EXAMENUL BACALAUREAT”, astfel încât candidații să se poată „antrena” cu modele de subiecte pentru examen.

Cartea „PERSONAJE LITERARE – CARACTERIZĂRI pentru clasele V-XII” cuprinde toate personajele din operele studiate în școală.

Pentru însușirea și exersarea noțiunilor din gramatică a limbii române, a scris două cărți, intitulate fiecare „LIMBA ROMÂNĂ. TESTE pentru admiterea în învățământul superior”. „GRAMATICA LIMBII ROMÂNE”, precum și „LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ.

COMPUNERI ARGUMENTATIVE pentru clasele V-VI/ VII-VIII” sunt destinate elevilor din ciclul gimnazial.

„GRAMATICA LIMBII ROMÂNE ACTUALIZATĂ”, la care sunt adăugate și noutățile din DOOM-2021, a fost urmată de o culegere de exerciții care vizează însușirea noutăților de limbă română, intitulată „EXERCIȚII DE GRAMATICĂ ACTUALIZATĂ. Explicate și rezolvate pentru elevi”, ambele utile atât elevilor de gimnaziu și de liceu, precum și candidaților la examenele de admitere în învățământul superior.

Interviu
ETICĂ

A fost judecătoare timp de 27 ani, eliberată din funcție prin pensionare în martie 2024 cu gradul de Înaltă curte de casație și justiție, în cadrul căreia a activat la Secția a II a Civilă din anul 2013.

Timp de 14 ani a fost formator INM la disciplina drept procesual civil.

Este Membru în numeroase comisii de examinare, corectare și elaborare subiecte pentru examenele de admitere în INM și magistratură. Este de asemenea autor, coautor și coordonator de carte juridică, în special în materia dreptului procesual civil.

👉 Când vine vorba de proba interviului și cea psihologică cei mai mulți candidați…

…nu știu de unde să le apuce, dacă sunt doar o formalitate și dacă au efectiv ceva de învățat.

Nu știu ce întrebări se pun și dacă contează sau nu notele din facultate la interviurile de angajare.

 

Poate îți este teamă să nu „pici” fix la proba de interviu…

…sau poate ai temeri că s-ar putea să clachezi fix în timpul acestei probe,

în ciuda faptului că ai parcurs proba scrisă și proba psihologică,

iar gândul unui astfel de eșec nu-ți dă pace. Simți că o astfel de dezamăgire ar fi de nemăsurat?

Sau poate nici nu ai luat în calcul acest aspect până acum și atunci dezamăgirea ar fi cu atât mai mare…

 

Aceste probe au și ele un rol definitoriu, altfel nu ar mai exista.

De aceea lectorii noștri vă vor ghida nu doar prin secretele grilelor,

care reprezintă focalizarea principală a majorității candidaților,

dar și prin secretele probelor de psihologic, interviu sau ale grilelor privind OEPA,

pentru ca tu să ai o imagine clară asupra tuturor probelor de concurs și examen.

Majoritatea candidaților care sunt respinși la examenele de admitere mai aveau nevoie DOAR de 2-3 puncte pentru a trece pragul.

Dar mai presus de cele 2-3 puncte absolvenții facultăților de drept au nevoie de sprijin la fel ca toți ceilalți absolvenți de facultăți, deoarece materia este stufoasă și greu de parcurs în întregime, de reținut și mai ales de înțeles, într-un timp destul de scurt, iar lipsa (uneori) totală a practicii este principalul factor al lipsei lor de încredere în reușita la examenele de admitere în profesiile juridice. 

Candidații, la fel ca tine, se confruntă cu foarte multe întrebări și nu toate sunt legate de faimoasele și infamele grile și spețe…

Poate și tu te întrebi:

🟥 Cum vei gestiona timpul în cadrul examenului?

🟥 Cum te poți asigura că răspunzi la toate întrebările în timpul alocat?

🟥 Cum vei gestiona teama de a uita informații importante în timpul examenului?

🟥 Cum îți poți consolida memoria pentru a-ți aminti materialul în mod eficient?

🟥 Cum ar trebui să abordezi materia de examen, astfel încât să-ți ușurezi considerabil munca?

🟥 Cum îți dezvolți un raționament juridic eficient pentru a răspunde în timp util la grile?

🟥 Cum vei face față fricii de a nu fi suficient de pregătit pentru examen?

🟥 Cum gestionezi stresul și anxietatea pentru a-ți menține concentrarea și performanța?

🟥 Cum te pregătești pentru a face față situațiilor de panică sau blocajelor mentale în timpul examenului?

🟥 Cum îți construiești încrederea în propriile tale abilități și cunoștințe?

🟥 Cum te pregătești pentru a susține proba interviului, OPEA sau psihologic?

🟥 Cum poți să recapitulezi eficient materia pentru a nu te simți copleșit și fără a intra în burnout-ul candidatului la examen?

🟥 Cum te pregătești mental pentru a face față oricăror întrebări neașteptate sau provocări care ar putea apărea în timpul examenului?

🟥 Cum te pregătești să faci față unui eșec în cazul în care nu treci examenul?

🟥 Cum te mobilizezi să continui să îți urmezi visul de a deveni avocat, judecător sau procuror?


* Înscrierile se închid curând

Prima întâlnire cu Profesorii pe 8 iulie

Știm prin ce treci,

Noi, la Universul Juridic, lucrăm în fiecare zi cu juriști și pentru juriști.

Tocmai de aceea am luat inițiativa de a organiza în premieră un bootcamp juridic și am convins 12 specialiști de top să îți sară în ajutor pentru a răspunde acelor multe întrebări pe care tu le ai.

Dar înainte de a răspunde „Cum?”

Mai avem o ultimă întrebare, pe care o numim „MARELE CE?” .

Se dă următoarea speță:

Un absolvent de medicină, un absolvent de arhitectură și un absolvent de drept se întâlnesc pentru o sesiune de studiu, într-o cafenea...

Absolventul de medicină ia o pauză de la răsfoit și zice: 

– Pentru examenul meu de rezidențiat am un munte de cărți de studiat: manuale de medicină internă, chirurgie, anatomie, fiziologie, farmacologie, patologie… Mult și greu cât pentru 6 ani… 

– La fel și eu, prietene! Spune absolventul de arhitectură. Am de învățat un munte de tratate de proiectare arhitecturală, tehnologii de construcție, planificare urbană… Cât pentru 6 ani. În plus, am de lucrat încă un munte de documente, planuri și desene tehnice. 

– Eu nu mă plâng, spune absolventul de drept. Am de recapitulat tot ce-am învățat în 4 ani… Un munte de tratate pentru fiecare materie de drept în parte, un munte de jurisprudență pentru fiecare materie, un munte de doctrină, un munte de tratate și legi și la final un munte „mai mic” de grile…

Întrebare:

Ce îl împiedică cel mai des pe absolventul unei facultăți de drept să devină tipul de jurist, care a visat mereu să fie: avocat, judecător, procuror, mediator, notar etc.?

a)       Presiunea timpului și a eșecului/ a obținerii unor rezultate de top

b)       Materia stufoasă și aproape imposibil de memorat

c)       Grilele cu variante incomplete și pline de capcane

d)       Amânarea și pierderea treptată a încrederii în forțele și cunoștințele proprii

e)       Toate cele de mai sus 


* Înscrierile se închid curând

Prima întâlnire cu Profesorii pe 8 iulie

Ai ales varianta corectă?

Haide să le analizăm împreună!

a) Presiunea: Cine a zis că va fi ușor!

Dacă cineva îți promite „pâlnia cunoașterii juridice”, care îți va umple creierul cu un volum mare de infirmații într-o singură zi… Sigur te minte!

Orice faci în plus contează, inclusiv meditațiile pentru examenul de admitere, pe care le faci chiar și seara după ce vii de la curs sau de la job! Un efort mic acum poate face diferența (de care ai nevoie) mai încolo!

b) Materia: Cea mai importantă materie de care vei avea nevoie în profesiile juridice este materia cenușie!

Oricât de mult ai „tocit” materia, sau „codurile” (pentru că „probabil e suficient să știi codurile” ca să treci), acest lucru nu-ți va asigura reușita dacă nu înțelegi în profunzime noțiunile. Un avocat / un judecător este, mai degrabă, un poet care interpretează litera legii și nu un simplu recitator al „poeziei” din manual.

c) Grilele: Sunt concepute de oameni și menite a fi rezolvate tot de oameni.

Există strategii și trucuri pe care le poți folosi pentru a găsi răspunsul la grile, chiar și atunci când nu știi răspunsul. Grilele au o logică în spate, iar vestea bună pentru tine este că poți dobândi tehnicile și abilitățile necesare pentru a le rezolva și a lua examenul de admitere cu încredere. 


Cum ar fi ca în sfârșit să...

ai acces rapid fix la tehnicile, strategiile și abilitățile
de care ai nevoie să dobândești claritate asupra tuturor
întrebărilor și fricilor tale...

...astfel încât să nu-ți mai fie TEAMĂ de eșec
și să poți gestiona eficient „lipsa” timpului.

În BOOTCAMP UNIVERSUL JURIDIC
facem, dar și desfacem grilele cu
analiză și inginerie inversă,
pentru ca tu să fii pregătit
DE ORICE.


* Înscrierile se închid curând

Prima întâlnire cu Profesorii pe 8 iulie

d) Amânarea: Sperăm că n-ai uitat întrebarea, fiindcă acesta este răspunsul!

Cel mai costisitor drum pe care îl poți alege este: amânarea.

Te va costa: mai mult timp, mai mulți bani, mai multă energie, poate chiar visul tău!

e) Într-adevăr! Toate acestea sunt frici valide ale candidaților la examenele de admitere în profesiile juridice.

Ne dorim să îi sprijinim pe candidați să depășească pe rând fiecare obstacol și să-și realizeze visul. De aceea îți punem la dispoziție o echipă dedicată formată din 12 experți, foști judecători și lectori, cu renume în domeniul lor de drept. 

Este totuși un lucru pe care nu putem să ți-l dăm,
nici noi și nici oricine altcineva...


Și anume: TIMPUL

De aceea singura piedică pe care trebuie să o depășești
de unul singur este amânarea și tot ce trebuie
să faci este să începi... CHIAR AZI!

Cât ești de motivat să începi
să lucrezi chiar azi la visul tău?


Ești gata!?

Skillurile pe care le vei deprinde ca să-ți crești șansele de reușită la examenele de admitere și să-ți împlinești toate visurile profesionale

✔️ capeți o înțelegere detaliată și completă a materiei de examen

✔️ recapitulezi eficient ceea ce ai învățat până acum

✔️ reevaluezi și îți îmbunătățești nivelul de cunoștințe în toate domeniile testate la examen: juridice, psihologice…

✔️ înveți strategii și tehnici eficiente și validate de abordare a grilelor

✔️ primești îndrumare pentru o pregătire eficientă

✔️ înțelegi logica de elaborare a grilelor

✔️ afli cum să găsești răspunsul la grile, chiar și atunci când nu știi răspunsul

✔️ descoperi cum trebuie să abordezi grilele și spețele care încorporează subiecte controversate, în practică și doctrină

✔️ înveți să-ți gestionezi eficient timpul de examen pentru a răspunde la întrebări eficient, complet și în timp util

✔️ dobândești abilități de care ai nevoie pentru a rezolva spețele și scenariile juridice complexe

✔️ capeți skilluri de analiză rapidă și de sintetizare a informațiilor juridice pentru a formula răspunsuri precise și convingătoare

✔️ primești mentorat pentru a-ți controla emoțiile și gestiona stresul și anxietatea asociate examenelor ca să-ți poți menține concentrarea și să performezi la 200% din capacitate

✔️ înveți trucuri simple pentru a-ți îmbunătăți memoria și capacitatea de a reține informațiile, facilitând reamintirea materiei în timpul examenului

✔️ primești feedback constructiv și susținere prin care să-ți consolidezi încrederea în propriile tale abilități și cunoștințe

✔️ obții perspective și sfaturi valoroase de la profesioniști cu mulți ani de experiență în diferitele domenii juridice

✔️ dezvolți abilitățile de comunicare, de prezentare și răspunsuri articulate, necesare pregătirii pentru interviuri și examene orale

✔️ primești acces la resurse și materiale juridice suplimentare, inclusiv studii de caz, exemple de teste grilă controversate, cu explicații detaliate și materiale de învățare online

✔️ te familiarizezi cu structura și cerințele specifice examenelor de admitere în profesiile juridice, crescându-ți șansele de reușită

✔️ construiești relații și devii parte dintr-o comunitate de colegi și profesioniști în domeniul juridic care împărtășesc aceleași obiective și aspirații ca tine

✔️ te pregătești intensiv și sistematizat pentru a avea șanse reale și sporite să treci cu succes examenele de admitere și să începi o carieră de succes în domeniul juridic

✔️ …și completăm cu nevoile personalizate care apar pe parcurs, oferindu-ți suport punctual.


* Înscrierile se închid curând

Prima întâlnire cu Profesorii pe 8 iulie

De ce acum?

Suntem conștienți că programul nostru de pregătire pentru examenele de admitere BOOTCAMP UNIVERSUL JURIDIC va zgudui statu-quo-ul.

Am încercat să găsim ceva similar și ne-am dat seama că mai avem de așteptat până ce domeniul pregătirii pentru admiterea în profesiile juridice va atinge nivelul de calitate pe care noi ni-l imaginam.

Dar, decât să așteptăm, mai bine construim noi, la Universul Juridic.

Tu ce mai aștepți? 

Dacă vrei să iei parte la PROGRAMUL de pregătire, care face reguli noi în ceea ce privește calitatea pregătirii pentru admitere atunci acționează imediat.

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te acum pentru a fi primul care beneficiază de înalta expertiză a lectorilor, pe care-i aducem special pentru a lucra cu tine și pentru tine și succesul tău. 

Poți obține un edge considerabil în fața celorlalți candidați și să fii primul care beneficiază de tot ceea ce oferă programul BOOTCAMP UNIVERSUL JURIDIC. Dacă mulți nici măcar nu s-au gândit până acum la a face meditații pentru admitere, BOOTCAMP-ul UNIVERSUL JURIDIC este programul despre care credem cu fermitate că va vorbi toată lumea peste câțiva ani.

Dacă ești genul inovator căruia îi place să descopere mereu modalități de a-și eficientiza munca și a-și ușura viața, poate chiar acel om care inițiază noi trendurile în ceea ce privește „cum se fac lucrurile pe aici” și inspiră „feluri noi în care lucrează colegii tăi” atunci BOOTCAMP-ul JURIDIC este făcut pentru tine. Și cât de bucuros ar trebui să fii că l-ai descoperit și că ai beneficiat de el, înaintea tuturor, ne vei spune în vreo 2-3 ani din fotoliul funcției tale juridice de judecător, avocat, procuror etc.


* Înscrierile se închid curând

Prima întâlnire cu Profesorii pe 8 iulie

Dacă nu acum, atunci când?

Verdict final: „Stop amânării!”

Cum arată o zi din viața candidatului
la examenele de admitere în profesiile juridice?

70% din timp îl dedici studiului la facultate sau la muncă, rezolvând problemele altora, într-o profesie în care nu te regăsești

20% din timp îl aloci pentru citit, frunzărit și tocit munții de materie, încercând fără succes să reții în întregime TOT și confruntându-te cu îndoieli și gânduri de a  renunța la susținerea examenului fiindcă ți se pare că nu reții suficiente informații și e „pierdere de timp” să mai încerci să înveți după facultate sau după serviciu, în pauze, între pauze…

În fine, abia cam 10% din timp îl folosești pentru lucruri care contează cu adevărat (aprofundarea materiei, recapitulare structurată cu accent pe logica juridică și dezvoltarea unor skilluri care să te ajute să depășești emoțiile și să te concentrezi pe reușita la examen).

Majoritatea candidaților la examenele și concursurile de admitere în profesie consideră că cea mai dificilă luptă pe care o dau în pregătirea pentru examen este cu cea cu Timpul!

Probabil și tu îți spui adesea: „efectiv n-are ziua suficient de multe ore ca să pot studia întreaga materie până la examen. …”

Te înțelegem! Tuturor ne-ar prinde bine dacă ziua ar avea vreo 72 de ore, din când în când. 

Dar dacă acorzi prioritate lucrurilor importante și dacă ai alături de tine mentori care să te îndrume pas cu pas în tot ce ai de făcut, vei observa că cele mai multe dintre fricile care par așa enorme acum, se vor stinge de la sine și nu se vor mai aprinde niciodată.

Nu trebuie să renunți la job, ca să reușești la examen. Nu va fi ușor, dar am petrecut mult timp identificând ce obstacole întâmpină candidații, care este diferența dintre un candidat care a obținut 70 de puncte și unul cu o lucrare de 100 de puncte și cum să te ajutăm să-ți crești în mod real șansele de a trece examenul și chiar de a obține un punctaj de top. 

Nu credem în teoria că timpul este cel mai mare inamic al candidatului. Cel care face testul-grilă este inamicul tău! El vrea să te împiedice să rezolvi cele mai multe întrebări, să te încurce la cât mai multe întrebări și, astfel, să nu iei examenul sau concursul.

Dacă nu ar fi așa, examenele de admitere în profesiile juridice nici nu s-ar mai putea ține. Cei care cad în această capcană și amână de teamă că nu au suficient timp de studiu, de gândire și rezolvare a grilelor în examen, au cel mai mult de pierdut.

Uite cum te va ajuta BOOTCAMP-ul UNIVERSUL JURIDIC să depășești obstacolul lui „aproape că am luat examenul de admitere”

✔️ Vei ști exact în ce punct al pregătirii tale te afli și cum să depășești blocajele, fără să pierzi nopțile răsfoind frenetic munți de manuale, tratate și coduri

✔️ Vei pune la punct o strategie eficientă și validată de recapitulare a materiei 

✔️ Vei primi ajutorul unor lectori cu multă experiență profesională pentru analiza detaliată a materiei de examen și explicarea extensivă a aspectelor controversate

✔️ Te vei asigura că înțelegi în profunzime toate conceptele și principiile relevante

✔️ Vei primi feedback și îndrumare personalizată din partea experților noștri, care să te ajute să identifici punctele tale slabe și să le îmbunătățești

✔️ Vei învăța să utilizezi și să gestionezi timpul în mod eficient în timpul examenului, pentru a maximiza punctajul obținut

✔️ Vei înțelege logica din spatele grilelor ca să găsești răspunsul chiar și atunci când nu-l știi sau nu ți-l mai amintești

✔️ Îți vei consolida încrederea în forțele proprii și în cunoștințele tale pentru maximizarea performanței 

✔️ Vei învăța cum să depășești emoțiile ca să faci față provocărilor întâlnite în examen

✔️ Vei primi explicații punctuale, suport personalizat și motivare continuă care să te stimuleze să-ți menții concentrarea și să perseverezi în timpul pregătirii pentru examen

✔️ Vei dobândi acces la resurse și materiale de învățare suplimentare, și sfaturi practice ca să nu mai trebuiască să studiezi „după ureche”, ci pe baza unor strategii dovedite

✔️ Nu vei mai înfrunta singur temerile și presiunea timpului și a interviurilor, ci le vei gestiona conform unui plan bine stabilit

✔️ Îți vei îmbunătăți procesul de înțelegere și memorare a materiei de examen


* Înscrierile se închid curând

Prima întâlnire cu Profesorii pe 8 iulie

Pentru ce fel de candidați este acest BOOTCAMP JURIDIC?

Pentru cei motivați, hotărâți și gata să reușească

Pentru cei care vor să fie primii în program și să beneficieze de avantajele lui, înaintea altor candidați

Pentru cei care vor să consolideze și să aprofundeze materiile de examen

Pentru cei care intenționează de mult timp să susțină examenul, dar nu au avut timp și bugetul necesar

Pentru cei care au fost la câteva puncte distanță de a-și realiza visul, și-au pierdut motivația după încă o nereușită, dar acum vor să-și recapete încrederea în forțele și cunoștințele lor

Pentru cei interesați să obțină rezultate de top la examenele de admitere

Pentru cei care vor sfaturi utile, de la mentori, care să le ofere șanse reale de reușită fără a plăti prețuri exorbitante pe meditații

✅ Pentru cei care caută susținere și îndrumare, profesionalism, calitate și claritate pentru o pregătire eficientă a examenelor de admitere în profesiile juridice

Pentru cine NU este acest BOOTCAMP JURIDIC?

❌ Pentru candidații care nu s-au apucat încă de recapitulat pentru că nu au terminat încă de învățat

❌ Pentru candidații care vor să ia examenul fără să investească timp (nici măcar 4 ore pe zi), bani sau energie pentru realizarea visului lor

❌ Pentru candidații care cred că este suficient să citească din coduri sau doar să parcurgă cât mai multe grile

❌ Pentru candidații care cred că știu deja tot sau se așteaptă să primească tot fără cel mai mic efort din partea lor

❌ Pentru candidații care se mint singuri și tot amână din cauza frustrărilor acumulate în urma încercărilor repetate

❌ Pentru candidații care vor să „învețe tot înainte de examen”, sunt în burnoutul candidatului și nu-și dau seama, pentru că se pierd într-o permanentă răsfoire, panică și alte distrageri

❌ Pentru candidații care nu și-au recăpătat încă motivația după ultimul eșec și sunt convinși că nimeni și nimic nu-i poate ajuta

❌ Pentru candidații care se încăpățânează să creadă că nu vor lua niciodată examenul și au renunțat înainte de prima luptă: grilele, nici nu visează că pot ajunge la următoarea probă

❌ Pentru candidații care se plâng de lipsa timpului, intră în panică, dar preferă să stea pe TikTok, Facebook sau Instagram în loc să aloce măcar 4 ore pe zi pentru studiu structurat


* Înscrierile se închid curând

Prima întâlnire cu Profesorii pe 8 iulie

PROVOCAREA:
Calitate, claritate și eficiență

Alege înțelept!


* Înscrierile se închid curând

Prima întâlnire cu Profesorii pe 8 iulie

Noi, la Universul Juridic, cunoaștem cu ce se „mănâncă” dreptul. Așa că nu doar că ne-am pus în pantofii tăi pentru un minut sau două cât elaboram conceptul programului de pregătire BOOTCAMP UNIVERSUL JURIDIC, dar chiar am fost în postura de candidat la rândul nostru, așa că am adunat pentru tine tot ceea ce considerăm că va face diferența între „admis” și „respins” și-ți va da boost-ul de care ai cu adevărat nevoie pentru a obține punctajul dorit. 

BOOPCAMP-ul UNIVERSUL JURIDIC beneficiază în primul rând de prezența unor profesioniști cu zeci de ani de experiență cumulată în domeniul juridic și se diferențiază prin calitatea lectorilor săi, majoritatea foști sau actuali judecători, procurori, avocați sau profesori cunoscuți. Ei vor aloca timp pentru fiecare materie, astfel încât să poți „chichițele” fiecărei materii și să te susțină în recapitularea structurată a acesteia. Însă, vei benefica și de sprijin individual pentru nevoile tale particulare de candidat la examenele de admitere. 

Ne-am făcut bine temele și sperăm că și tu! Acesta nu este un curs pentru că nu vei fi la facultate, ci la un program condensat și intens de pregătire complexă pentru examenele la admiterea în profesiile juridice. Nu vei învăța tot ce nu ai apucat nici măcar să citești în facultate, ci vei aprofunda cunoștințele acumulate, vei căpăta explicații și claritate asupra tuturor materiilor, inclusiv a aspectelor controversate. 

Lasă amânarea deoparte și intră acum în BOOTCAMP UNIVERSUL JURIDIC! 

Care e structura acestui
BOOTCAMP UNIVERSUL JURIDIC?

Bootcamp-ul Juridic este structurat în 5 module:

Fiecare dintre primele 4 module va include 6 întâlniri de lucru pentru fiecare materie în parte, modulul final va fi compus din 3 întâlniri pentru Proba Interviului (INM/Magistratură), 3 întâlniri pentru Proba Psihologică (INM/Magistratură) și 3 întâlniri pentru OEPA, fiecare întâlnire având aproximativ 4 ore de lucru cu fiecare expert.

🟩 Întâlnirile se vor desfășura live, pe Zoom, iar candidații vor putea interacționa direct cu lectorii pentru a le adresa întrebări.

🟩 Între întâlnirile de lucru vor avea la dispoziție un grup pentru discuții unde pot colabora și centraliza întrebările și subiectele de interes pentru ei, până la următoarea întâlnire cu lectorul fiecărei materii.

🟩 Toate întâlnirile vor fi înregistrate și toți participanții vor avea acces pe viață la aceste înregistrări.


* Înscrierile se închid curând

Prima întâlnire cu Profesorii pe 8 iulie

Calendar:

8 iulie - 11 septembrie

* Este IMPORTANT de reținut că numărul de întâlniri nu este bătut în cuie. Ne dorim să identificăm nevoile individuale ale fiecărui participant, să-ți oferim flexibilitate, soluții clare și suport punctual.

Cum funcționează
BOOTCAMP-ul UNIVERSUL JURIDIC?

BOOTCAMP-ul UNIVERSUL JURIDIC este un program recapitulativ unde vom pune acceptul pe rezolvarea corectă a grilelor și spețelor, în timpul pregătirii tale pentru examenele de admitere și, mai ales, în timpul examenului.

Lectorii noștri:

nu-ți vor irosi timpul atât de prețios al pregătirii tale pentru predarea materiei... Veți insista pe aprofundarea materiei, structurarea ei în mod eficient ca să ai claritate și focalizare pe aspectele esențiale ale examenelor de admitere.

APROFUNDARE

Înscrie-te!
vor aborda grilele cele mai controversate și le vor explica temeinic, indicându-ți cum să identifici rapid posibile capcane și să-ți pregătești un plan de acțiune infailibil și testat pentru a le evita.
îți vor oferi feedback valoros, sfaturi practice și te vor ajuta să-ți descoperi punctele slabe pentru a le repara rapid și a atinge performanța la care visezi în cadrul examenelor de admitere
te vor ghida și susține să capeți încredere și skilluri de comunicare și relaționare într-o comunitate de oameni cu interese similare cu ale tale

ÎNCREDERE

Înscrie-te!
vor răspunde întrebărilor tale și îți vor aduce clarificările necesare

CLARITATE

Înscrie-te!
îți vor oferi acces la resurse și materiale video & scrise, ghiduri, cheatsheeturi, worksheeturi, template-uri și tot ce mai ai nevoie pentru a-ți pregăti succesul la examen și în profesia aleasă


* Înscrierile se închid curând

Prima întâlnire cu Profesorii pe 8 iulie

10 Motive să te înscrii ACUM în BOOTCAMP JURIDIC

FII PRIMUL care se înscrie!

1️⃣ Te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat pentru succesul tău la admitere.

2️⃣ Îți crești șansele de reușită la examen (adică îți oferi șanse reale de a intra în profesia juridică la care visezi și să realizezi scopul pentru care ai luptat mereu) și obții un avantaj în fața altor candidați la concurs.

3️⃣ Îți construiești o strategie de abordare a grilelor și de memorare mai eficientă.

4️⃣ Înveți să-ți gestionezi stresul și emoțiile de examen, cu ajutor din partea unor mentori care fac asta de dimineață până seara.

5️⃣ Descoperi tehnici și metode logice de a aborda grilele și de a aprofunda materia într-un timp mai scurt.

6️⃣ Capeți încredere în tine și în cunoștințele tale ca să te autodepășești, să îți faci concurența irelevantă astfel încât singurul tău concurent la examen să fii chiar tu.

7️⃣ Nu mai arzi bani, timp și energie pe stive de cărți și programe care nu fac diferența și care vor deveni deja perimate până la următoarea admitere.

8️⃣ Ai la un click distanță resurse, dar și cunoștințele și abilitățile general valabile la care ai acces nelimitat și pe care le poți folosi oricând, și după ce treci examenul.

9️⃣ Vei face parte dintr-o comunitate restrânsă și exclusivă de candidați care se confruntă sau s-au confruntat deja cu aceleași provocări ca și tine și de la care poți învăța fără a experimenta la întâmplare pe propria ta piele.

🔟 Ai suportul nostru și al echipei noastre de experți pe toată durata programului și mai departe de examen pentru a te ajuta să devii profesionistul care îți dorești să fii.


* Înscrierile se închid curând

Prima întâlnire cu Profesorii pe 8 iulie

Vrei mai multe motive?
Bonusuri prea bune ca să le pierzi!

58% Reducere cu Bonusurile Oferite

În semn de apreciere pentru curajul tău de a renunța la amânare și pentru că ești hotărât să treci la treabă pentru a-ți realiza visul, Universul Juridic îți oferă  o serie de BONUSURI a căror valoare totală depășește 58% din prețul acestui Bootcamp Juridic.  Scopul nostru este să-ți punem la dispoziție toate instrumentele de care ai nevoie pentru a reuși la examen.

Am pregătit pentru tine:

😮 Pachetul Essentials pentru examenele de admitere, în valoare de 1.111 LEI, în format electronic cu funcție de căutare – pentru primii 10 cursanți (nu este necesar să și achiți – o poți face și ulterior, bonusul îl primești în ordinea înscrierii)

😮 Pachetul Legislație pentru examenele de admitere, în valoare de 305,6 LEI, în format electronic cu funcție de căutare – pentru primii 20 de cursanți (nu este necesar să și achiți – o poți face și ulterior, bonusul îl primești în ordinea înscrierii)

😮Un voucher UJmag în valoare de 250 LEI, dacă te înscrii până la finalul zilei de luni, 1 iulie, ora 23:59, ca să-ți poți achiziționa cele mai bune suporturi de curs și de grile.

😮Acces gratuit la înregistrarea conferinței despre interviul la examenul de admitere la INM/magistratură, în valoare de 178,50 LEI, dacă te înscrii până miercuri, 3 iulie, ora 23:59.

😮Pachetul suplimentar de jurisprudență al candidatului, în valoare de 857,00 LEI, dacă te înscrii până joi, 4 iulie, ora 23:59.

😮Pachetul suplimentar de acces la Portalul Universul Juridic pentru candidatul bine informat, în valoare de 857,00 LEI, dacă te înscrii până vineri, 5 iulie, ora 23:59.

 

* Înscrierile se închid curând

Acum analizează puțin…

Cel mai costisitor drum pe care îl poți alege este: amânarea.

Te va costa: mai mult timp, mai mulți bani, mai multă energie, poate chiar visul tău!

Legiuitorul e mereu ocupat, se schimbă mereu ceva, noi legi, noi tratate, spețe noi în fiecare zi, ca să nu zicem chiar în fiecare oră a unei zile...

Dacă amâni și aștepți sesiunea următoare de examen sau dacă nu ești motivat să te pregătești temeinic acum și aici pentru a evita încă un eșec la examenele de admitere, vei avea și mai multe de învățat și mai mulți bani de pierdut...

Ca să tot susții la nesfârșit participările la concus, într-un lung șir de nereușite sau „aproape” reușite la examenele de admitere:

⬛️ plătești prețul acestui BOOTCAMP UNIVERUL JURIDIC de 5 ori mai mult, cumpărând mereu cele mai noi sau relevante manuale, tratate, coduri...

⬛️ plătești cu timpul tău și pierzi energie prețioasă dacă tot reiei materia an de an, fără a o înțelege în profunzime pentru că ești frustrat, debusolat că nu ai reușit și mai dai încă o dată examenul distras de stingerea mini-incendiilor de la muncă, sau de simplă delăsare și lipsă de chef...

Știi foarte bine că nu ai șanse să treci, până ce nu aprofundezi și nu înțelegi logica grilelor, întrebărilor de sinteză, probei psihologice și din interviu.

Cât ești de motivat să începi să lucrezi chiar azi la visul tău?

Ești gata!?


* Înscrierile se închid curând

Care este investiția ta?

Plătește integral

Față de plata în tranșe, economisești 1.781 lei când plătești integral

8.500,00 lei

6.715,00 lei

*înscriereile se închid curând.
Prețul include TVA

MĂ ÎNSCRIU!

Plătește în tranșe

3 tranșe egale de

3.540,00 lei

2.832 lei

*Prima tranșă acum, înainte de intrarea în program și următoarele 2, la fiecare 3 săptămâni.
Prețul include TVA

MĂ ÎNSCRIU!

Optează doar pentru Barou

Conține Materiile Drept Civil, Drept Penal, Drept Procesual Civil, Drept Procesual Penal + OEPA

6.800,00 lei

5.100,00 lei

*înscriereile se închid curând. Nu conține probele pentru admitere INM.
Prețul include TVA

MĂ ÎNSCRIU!

6.715 de lei raportați la 56 de zile de pregătire intensivă, 35 de întâlniri de lucru, peste 140 de ore de recapitulare = mai puțin de 192 de lei/fiecare întâlnire și doar 48 de lei /oră + materiale suplimentare de pregătire + mentorat personalizat + networking = Ultra valoros, pentru orice candidat, nu-i așa?

Refuzi să investești în tine și în șansa de a lucra 1:1 o oră cu 12 experți cu vastă experiență profesională și didactică pentru echivalentul unei ieșiri la o cafea?!

Cunoaștem valoarea acestui program de pregătire.

Vrem să fim transparenți cu tine!

Știm că BOOTCAMP-ul UNIVERUL JURIDIC va fi un sprijin de încredere și un program definitoriu pentru carierele multora dintre viitorii judecători, procurori și avocați cu care vom dori să colaborăm și mai departe, după intrarea lor în profesiile juridice.

Dar, pentru că acest bootcamp este la prima sa ediție, ne dorim să oferim un preț special și mai mult decât echitabil (plus numeroase bonusuri valoroase) celor care se înscriu, tocmai pentru că vrem să-i premiem pe cei mai hotărâți. Pentru că știm că persoanele cele mai hotărâte vor da dovadă de cea mai mare implicare și nu se vor abate de la obiectivul lor prin amânare.

Cu siguranță că nu vom putea menține acest preț pe viitor. Vei plăti mai mult ca să prinzi în viitor un loc în programul Bootcamp Unviersul Juridic. 

🔐 Nu ezităm să limităm locurile în BOOTCAMP-ul UNIVERSUL JURIDIC
oricât este necesar pentru a menține / spori calitatea! 🔐

Tocmai pentru că noi cunoaștem calitatea resurselor și a experților pe care îi punem la dispoziția ta… Știm cât efort depun lectorii pentru a-ți oferi răspunsurile de care ai nevoie și de asemenea ne dăm seama de potențialul pe care acest program îl poate aduce participanților conștiincioși! 

Întrebarea este dacă tu ești conștient de valoare pe care o capeți la BOOTCAMPUL UNIVERSUL JURIDIC?

Suntem conștienți că prețul este un criteriu important, dacă nu chiar definitoriu pentru mulți dintre candidați și că, ceea ce cauți de fapt sunt expertiză și sfaturi utile fără prețuri exorbitante. De aceea, suntem siguri că prețul nostru este unul rezonabil.

Și, nu ne asumăm deloc merite care nu ne aparțin, nici nu îți promitem să îți dăm TOT. Nimeni nu spune că va fi floare la ureche să iei examenul de admitere dacă intri în bootcamp. Trebuie să faci eforturi susținute de pregătire pentru a trece și toate aceste merite îți aparțin. 

Efortul pe care noi îl depunem este să-ți aducem cei mai buni experți și cele mai bune resurse care să-ți susțină eforturile. Toți absolvenții de facultăți pot depune mărturie despre cât de greu le-a fost și toți merită sprijin în a-și realiza visul profesional. 

Lucrul pe care BOOTCAMP-ul UNIVERUL JURIDIC îl aduce în plus participanților este suport. Considerăm că tips & tricks pe care le vei învăța, combinat cu dorința și atitudinea ta, vor face diferența între „admis” și „respins”. Vrem să descoperim de acum viitorii avocați și magistrați cu care vom colabora în cadrul proiectelor noastre juridice viitoare și tocmai de aceea ne dorim să păstrăm legătura chiar și după admitere. Vrem să știm cum a fost și să lucrăm cu tine după ce devii avocat sau magistrat.

De ce nu ai fi chiar tu următorul autor de succes la UNIVERSUL JURIDC, exemplu al eficienței bootcamp-ului nostru?

 

Uite câte poți pierde dacă stai pe gânduri

😃 Numeroasele bonusuri pe care ți le punem la dispoziție: Pachetele esențiale de doctrină și legislație în format electronic cu funcție de căutare, 

😃 Vouchere UJmag, acces pe viață la înregistrări, pachete de cărți special alese pentru cei care vor să-și ușureze pregătirea examenelor de admitere, acces la materiale suplimentare de studiu și resurse online valoroase despre proba interviului etc.

😃 Oportunitatea de a lua parte la un program de pregătire intensivă pentru admitere și de a te prezenta la examen având în spatele tău 11 mentori cu sute de ani de experiență cumulată

🤔 Oportunitatea de a învăța fix acel lucru și de a descoperi exact acel detaliu care face diferența între „admis” și „respins” între a fi un candidat de 70 de puncte sau de 100 de puncte

🤔 Oportunitatea de a înțelege logica juridică din spatele grilelor, materia de examen și aspectele controversate

🤔 Oportunitatea de a primi răspuns la întrebările de care te-ai împiedicat în timp ce învățai și asupra cărora încă ai dubii pentru că nu ai avut pe nimeni care să-ți ofere clarificări și explicații temeinice

🤫 Oportunitatea de a afla tehnicile secrete ale rezolvării corecte a grilelor, chiar și atunci când nu ști răspunsul

😎 Oportunitatea de a învăța cum să-ți controlezi emoțiile în timpul examenului, ca să nu te blochezi sau să uiți ce ai învățat 

😎 Oportunitatea de a căpăta încredere în forțele tale și în șansa ta de reușită

😉 Oportunitatea de a fi parte dintr-o comunitate de elită cu candidați ce au interese și scopuri similare cu ale tale

😊 Sprijin constant și personalizat pe toată durata pregătirii pentru examenele de admitere în profesiile juridice

 

* Înscrierile se închid curând

Înscrie-te la BOOTCAMPUL UNIVERSUL JURIDIC dacă:

✅ Ești gata să învingi teama că nu vei reuși niciodată să treci examenul

✅ Ești gata să acționezi pentru că vrei să renunți la lene, delăsare și la scuzele de tipul: „anul ăsta nu am suficient timp”, „anul ăsta nu am suficienți bani”, „anul ăsta nu am nicio șansă”, „anul ăsta nu am energie”, „anul ăsta am nu știu ce eveniment, vacanță, situație…”

✅ Ești gata să înveți cum să gestionezi mai bine timpul limitat, presiunea examenului, a reușitei sau a eșecului la examenul de admitere, stresul, frica de a uita, emoțiile, burnout-ul candidatului…

Ești sătul să te lupți singur și ești gata să primești ajutorul de care ai nevoie pentru a-ți realiza visul profesional

Ești sătul de bâjbâiala prin manuale, coduri, trate și vrei să afli cum să studiezi structurat și să poți aprofunda materia

Ești în căutarea unui program de pregătire în care experți cu multă experiență să te ajute să-ți clarifici nelămuririle, nu să-ți predea materia

Ești capabil să renunți la pretexte, să învingi „lipsa timpului”, să investești în mod deștept și organizat în realizarea visului tău fără a pierde bani, energie și motivație și mai ales fără a mai pierde timpul

Te-ai convins că până acum dacă înveți din coduri nu e suficient, dar te apucă uneori panica atunci când te gândești la materia stufoasă și ți se pare că nu vei reuși să parcurgi și să fixezi toată materia în timp util pentru examen

Ești gata să-ți descoperi lipsurile (poate fi vorba de neatenție, grabă, amânare, distrageri etc.) și să lucrezi asupra lor nu doar asupra unor trucuri de rezolvat grilele de examen

✅ Ești gata și nu mai ești dispus să tot amâni reușita la examenele de admitere în profesiile juridice

* Înscrierile se închid curând

Grăbește-te și profită acum de numeroasele bonusuri în valoare totală de 3559,1 LEI din prețul BOOTCAMP-ului UNIVERSUL JURIDIC!

🟥 Înscrie-te azi dacă vrei să profiți de Pachetul Essentials pentru examenele de admitere, în valoare de 1.111 LEI și să fii printre primii 50 de cursanți

🟥 Înscrie-te azi dacă vrei să profiți de Pachetul Legislație pentru examenele de admitere, în valoare de 305,6 LEI și să fii printre primii 100 de cursanți

🟥 Înscrie-te până marți și beneficiază de voucher UJmag în valoare de 250 LEI, ca să-ți poți achiziționa cele mai bune suporturi de curs și de grile.

🟥 Numai cei care se înscriu până miercuri mai primesc acces la înregistrarea conferinței despre interviul la examenul de admitere la INM/magistratură, în valoare de 178,50 LEI

Înscrierile se vor închide la scurt timp după lansare. Nu ne dorim să strângem cât mai mulți participanți, ci cât mai multe povești de succes! Locurile sunt limitate! 

🔐 Înscrie-te azi 🔒 ca să-ți rezervi locul în program! 🔑

Ne dorim să lucrăm cu candidați de succes și de aceea știm că nu vei face nimic dacă ai impresia că vei lua examenul prin simpla participare în bootcamp, cu zero efort!

Acest bootcamp NU este pentru tine,
Dacă ai nevoie de bani înapoi!

Tocmai pentru că avem nevoie de garanția implicării tale pentru a ajunge la rezultate împreună,
în cele 35 de întâlniri de lucru, peste 129 de ore de recapitulare! 🤝

Cine îți oferă garanția de 100% a rezultatelor, oricând în viață, clar te minte!

Dacă ești gata de treabă:

*Pentru că altfel nu o vei mai face niciodată!

Nu, nu îți voi spune să-ți faci o echipă de vânzări și nici să stai toată ziua prin calluri în care să-ți presezi clienții să cumpere.

În schimb îți voi arăta cum să faci mai mulți bani în timp ce te concentrezi pe ce știi tu să faci mai bine

Știm toate metodele și „strategiile” care se practică în piață, știm care sunt scorurile, știm atât plusurile, cât și minusurile alternativelor la ceea ce îți vom propune în acest webinar.

Tocmai de aceea sunt convins că vei fi surprins/ă.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

Vrei siguranță, vrei un drum drept, testat și cu cât mai puține hopuri.

Îți este greu să stingi incendii și în același timp să faci ce simți că trebuie.

Te înțeleg că e dificil să costruiești și să plătești o echipă sau poate că ai încercat și mai mult te-ai băgat în datorii.

Știu că muncești chiar și 10 - 12 ore/zi.

Și înțeleg foarte bine că ești sceptic și că nu știi în cine să mai ai încredere sau nu.

Poate nu mai ai încredere nici în tine.

Sau... poate că ai rezultate, ești performer, dar simți că poți mult mai mult de atât.

Indiferent de situație, dacă vrei să lucrezi mai strategic în afacerea ta, dacă vrei să faci lucrurile „ca la carte”...

... și nu doar să alergi după „hype” și „ce face toată lumea”, sunt 100% convins că o să-ți placă ce vei învăța în acest webinar.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

OBȚINE REZULTATE PENTRU CLIENȚII TĂI...

... și nu o să mai fii nevoit să alergi după bani niciodată

Cel mai eficient marketing este cel în care în loc să spui povești nemuritoare, arăți poveștile de succes ale clienților tăi și „miracolele” pe care le-ai făcut pentru ei.

Mai jos ai povestea lui Paul Ardeleanu. Și dacă ți se pare că o lansare de 20k euro este mare, întreabă-l sau întreabă-mă cum au mers ultimele lui două lansări. 🙂

Iar cele mai ușoare vânzări apar când nu mai trebuie să promiți că poți livra rezultatul, ci demonstrezi, cu exemple concrete, că vei livra rezultatul.

Show me, don't tell me! Show me the money! Ăsta e „secretul”.

Dacă înveți cum să construiești produse și servicii mai bune, fără să-ți iei ochii de pe vânzare și promovare ca să nu pice businessul în cap, ai dat lovitura.

Și asta îți propun să facem miercuri, 31 ianuarie, de la ora 19:00 într-un webinar gratuit.

Iată care va fi agenda webinarului gratuit la care îți ofer un loc:

Avertisment: am scris la pagina asta de prezentare mai mult decât scriu mulți pe o pagină de vânzare. De ce? Pentru că mi-am dorit să fie utilă și...

...vreau să îți ofer măcar un moment de tip „aha” pe parcursul acestei pagini.

Așa că fă un efort de voință și citește toate punctele deoarece poate fi un check-list util cu ce ai de făcut în afacere ta, indiferent că vii sau nu la webinar.

1. Îți arăt cum gândim și cum executăm noi o strategie de marketing și vânzare pentru clienții noștri ca să vindem de zeci de mii de euro per lansare și chiar să facem sold out.

Temă de gândire pentru tine: cum s-ar schimba afacerea ta dacă potențialii tăi clienți ar ști că e posibil să faci sold out și să rămână fără produsele sau serviciile pe care și le doresc?

2. Îți arăt cum executăm această strategie ca riscurile să fie cât mai mici. Și aici mă refer, în principal, la bugetul de publicitate pe care ai nevoie să îl investești.

Temă de gândire pentru tine: cum ar fi să bagi azi un leu în marketing și să-l scoți în aceeași zi, înainte să-i ceri clientului să cumpere produsul/serviciul tău principal? Sau cum ar fi să ai marketing gratuit la orice oră vrei?

Eu știu și o să-ți arăt cel puțin două metode prin care poți face treaba asta.

Bonus:

Te voi învăța cum să nu te bazezi doar pe un canal de marketing și să nu rămâi în aer dacă acel canal pică (exemplu: te blochează Facebook sau ți se sparge contul).

3. Îți explic ce este o buclă de feedback și cum să o folosești pentru a construi produse și servicii mai bune, o bază de clienți loiali și campanii de marketing mai performante.

Uite un lucru important pe care ar trebui să-l știi: niciuna din marile companii la care te uiți cu admirație azi, nu a pornit la drum cu un produs/serviciu perfect sau cu un marketing brici. Dar toate aceste companii au folosit buclele de feedback pentru a învăța, a repara și a inova.

Bonus:

Îți arăt care sunt mecanismele de feedback pe care le poți folosi pentru a te asigura că ai un proces continuu prin care îți faci produsele și/sau serviciile mai bune. Prin aceleași mecanisme o să colectezi testimoniale și studii de caz, dar și idei de noi produse sau servicii.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

4. Îți arăt cum stabilim prețul, garanțiile și bonusurile ca să ne asigurăm că vom vinde produsul/serviciul oferit.

Știi ce nu înțeleg mulți antreprenori? Că produsul este doar unul din elementele din oferta lor. Iar prețul nu este singurul diferențiator sau element pe care îl ia în calcul un client când alege să cumpere sau nu de la tine.

5. Îți arăt cum afli care este avatarul tău actual de client, dar și avatarul ideal, care este diferența dintre cele două și de ce contează;

Dacă-ți întrebi clienții ce le place la tine, vei afla cum să atragi mai mulți oameni ca ei. Dar te-ai gândit că poate nu vrei asta?

Poate nu vrei doar mai mulți clienți, ci clienți mai buni. Așa că ar trebui să îi iei la întrebări pe cei mai buni clienți, dar și pe oamenii pe care ai vrea cu adevărat să-i servești.

6. Îți arăt cum să faci un marketing etic, cum să le spui clienților atât plusurile, cât și minusurile produsului tău, cum să vinzi un produs/serviciu imperfect și oamenii să-l cumpere perfect conștienți de treaba asta.

Nu ai un produs perfect?! Nicio problemă! Există o categorie de oameni care vor fi fericiți să-l cumpere. Tot ce trebuie să faci este să-i identifici și să știi cum să-ți poziționezi și să-ți balansezi minusurile.

Bonus:

Îți voi arăta cum să faci din sinceritate „cel mai bun agent de vânzări” pe care l-ai avut vreodată.

7. Îți explic pe scurt care e treaba cu strategia oceanului albastru, care e principala unealtă pe care eu o folosesc din această strategie, cum o poți folosi și tu pentru a-ți face concurența irelevantă și pentru a crește piețe în care tu ești singurul concurent.

Te-a întrebat vreodată un client „cu ce vă diferențiați voi de alții”?

Vino la webinar și îți arăt cum să nu mai ajungi la întrebări de genul ăsta și dacă ajungi, cum să dai cel mai persuasiv răspuns.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

Uite ce zic cei care au participat la webinariile Universul Juridic pentru admiterea la INM și Barou:

*Bootcamp Juridic pentru pregătirea Examanelor de Admitere în profesiile juridice

🤔 Întrebări frecvente

1.

Cum voi primi ajutor de la experții fiecărei materii de examen?

Să presupunem că tocmai ai dat peste o chestiune controversată de drept procesual civil. Nu înțelegi care este abordarea corectă dacă îți cade la examen o întrebare pe acest subiect sau nu știi unde să găsești explicațiile care stau la baza fiecărui punct de vedere existent în doctrină. Ce faci? Ai două variante:

  1. Participi la următoarea ședință pe Zoom cu expertul nostru în drept procesual civil și îl întrebi tot ce ai nevoie să știi.
  2. Pui o întrebare pe grupul de suport și primești răspuns fie de la expert, fie de la colegii care au trecut deja prin ce treci tu și au găsit o soluție.

2.

Dacă încă nu m-am apucat de învățat serios pentru examen, pot intra în Bootcamp-ul Universul Juridic?

Nu recomandăm să faci o investiție de 5.000 lei/ 6.000 lei într-un program de recapitulare și aprofundare dacă nu ai deja o bază solidă de cunoștințe juridice și nu stăpânești foarte bine ABC-ul, noțiunile juridice de bază ale fiecărei materii de examen.

Vei afla o grămadă de informații noi și utile în bootcamp și vei primi numeroase clarificări și explicații pentru a înțelege logica juridică din spatele grilelor și a materiei de examen, dar este important să cunoști materia. Ești într-un bootcamp, deci experții sunt aici pentru a-ți aduce lămuriri și claritate, nu ca să-ți predea materia, ca-n facultate.

3.

Ce investiții mai am de făcut pe lângă bootcamp?

Pentru informații, strategii de pregătire și susținerea experților, NIMIC. Vei primi tot ce ai nevoie în acest bootcamp.

Totuși, dacă vrei să investești în alte resurse și materiale de pregătire cum ar fi manuale, tratate de specialitate, coduri sau orice altceva, va trebui să îți rezervi un buget pentru asta.

4.

Dacă îmi doresc punctaj maxim la examen sau dacă am fost aproape de a fi admis de câteva ori și totuși nu mi-am putut controla eficient emoțiile și memoria în timpul examenului mai aveți cu ce mă ajuta?

Tocmai acesta ar fi motivul pentru care TREBUIE să intri!

Pentru că vei învăța de la experții Bootcamp-ului Universul Juridic tot ce trebuie să știi pentru a-ți îmbunătăți performanțele și a căpăta încredere în cunoștințele tale ca să treci cu brio examenele de admitere în profesiile juridice.

5.

Nu am luat până acum în considerare să fac meditații pentru examenele de admitere. Are rost să investesc în așa ceva? O să merite banii?

Probabil, ca mulți alți candidați ai fost la meditații prin liceu, pentru că nu voia profa de mate să te treacă dacă nu mergeai la meditații sau ai luat meditații la economie și gramatică pentru a te asigura că treci examenul de admitere la facultate, dar odată intrat la facultate nu ai mai fost la meditații pentru că dacă nu ai luat examenul din prima sau dacă vrei o mărire de notă doar te duci la sesiunea următoare.

Când vine vorba de admiterea în profesie orice amânare costă bani, timp și energie pierdută. Dacă au fost eficiente în liceu ca să asimilezi mai ușor materia și să treci examenele, de ce nu ar merge acum ca să promovezi acest examen încă de la prima încercare și eviți o grămadă de bătăi de cap? Deja meditațiile sunt ceva obișnuit, pentru elevii care își doresc să știe mai mult și să beneficieze de învățare personalizată pentru a-și maximiza performanțele. De ce ar exista vreo stigmă, dacă participi la program de pregătire a examenelor de admitere, în timpul sau după terminarea facultății?

Bootcamp-ul Universul Juridic este pentru cei care știu cât de important și valoros este pentru un candidat să aibă în spate o plasă de siguranță sub forma a 10 experți gata să răspundă întrebărilor sale și să îl sprijine pentru o pregătire temeinică a examenelor de admitere în profesiile juridice.

6.

Dacă lucrez și mă confrunt cu numeroase probleme la serviciu și cu o lipsă acută a timpului, are rost să intru?

Da. Poate ai impresia că nu te poți concentra pe învățat și că nu te poți lupta și cu problemele de la muncă și cu volumul de materie pe care o ai de recapitulat pentru examen. Dar, cel mai probabil știi mai multe decât ai tu impresia și trebuie doar să aprofundezi anumite informații.

Dacă ești dispus să aloci cel puțin o oră pe zi pregătirii pentru examenul de admitere, ți se va ridica ceața de pe minte și vei scăpa de sentimentele acelea copleșitoare care te fac să tot amâni și să găsești în fiecare an scuze pentru a mai amâna. Bootcamp-ul te poate ajuta să descoperi informațiile care vor face diferența la examen ca să reușești să devii ceea ce vrei cu adevărat să fii (nu ceea ce trebuie să lucrezi în acest moment) și să eviți încă un nou eșec costisitor.

* Înscrierile se închid curând

După cum vezi, vei primi o tonă de informații valoroase

Îmi propun să trecem prin aceste subiecte în maxim 90 de minute. Sper să și reușesc, dar recunosc că am emoții mari pentru că este mult content și nu am vrut să ratez nimic.

Iar la final, dacă reziști până acolo, voi lansa un program pentru cei care nu vor să aplice de unii singuri ce învăță în webinar, ci vor să fie ghidați pas cu pas în tot acest proces, până reușesc.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

Cadou special de înscriere la webinar

Înscrie-te la webinar și primești gratuit ebook-ul "Copywriting cu IMPACT" în care afli:

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30