Alege să te informezi corect! Universul Juridic într-un univers de informații.

Mii de articole și resurse juridice. Acces nelimitat.

UJ Premium Lunar

50 lei/lună

doar 35 lei/lună*

*Prețul nu include TVA.

UJ Premium Anual

480 lei/an

doar 336 lei/an*

*Prețul nu include TVA.

Comunitatea Universul Juridic

Conținut Certificat Editorial

Punem la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională.

Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Nu rata nicio conferință. Acces la un click distanță.

Arhiva Conferințelor

480 lei/lună

doar 336 lei/lună*

*Prețul nu include TVA.

Acces LIVE Conferințe

1500 lei/an

doar 1050 lei/an*

*Prețul nu include TVA.

Grăbește-te! Oferta va expira în...

Zile
Ore
Minute
Secunde
Oferta a expirat!

Încă ai întrebări?

Pe platforma universuljuridic.ro puteți găsi două tipuri de conținut: cu acces gratuit (știri juridice, interviuri, revista presei, unele evenimente etc.) și cu acces restricționat, accesibil pe bază de abonament PREMIUM (articole și opinii de specialitate, extrase din cărți și revistele Editurii Universul Juridic, unele evenimente etc.).

Conținutul PREMIUM existent pe portalul universuljuridic.ro poate fi accesat pe perioada abonamentului ales. Tot ce trebuie să faci este să te conectezi cu adresa de email și parola alese de tine.

Portalul universuljuridic.ro vă propune o abordare dinamică, accesibilă 24/24 de ore de pe orice dispozitiv (smartphone, tableta, laptop sau PC), actualizată și personalizată conform nevoilor dumneavoastră de informare și perfecționare: portalul Universul Juridic – instrument de perfecționare profesională.

În prezent, avem disponibile 3 tipuri de abonament: abonament lunar ‒ 50 lei (fără reducere); abonament anual ‒ 480 lei (fără reducere); abonament team ‒ ofertare la un preț preferențial, în funcție de numărul ales de utilizatori. Prețurile nu includ TVA, iar plata este una recurentă.

Se poate renunța la abonamentul universuljuridic.ro printr-o solicitare în scris la adresa de e-mail premium@universuljuridic.ro, iar noi vom ține cont de această solicitare imediat ce se încheie perioada de acces aleasă. 

În pagina de autentificare pe portalul universuljuridic.ro (https://cont.universuljuridic.ro/login?ref=https://www.universuljuridic.ro/), există butonul Resetare parolă.

Dacă întâmpinați probleme tehnice, vă rugăm să ne dați un e-mail la adresa premium@universuljuridic.ro.

Fii la curent cu ultimele modificări legislative, articole și opinii de specialitate!

www.universuljuridic.ro

Instrument de pregătire profesională. Pregătit de către juriști, pentru juriști.

© 2022 Copyright Universul Juridic. Toate drepturile rezervate.