Drept procesual civil.


Curs de bază pentru licență, seminare și examene

Suntem încântați să vă prezentăm noua ediție, revăzută și adăugită, a cursului „Drept procesual civil”, o ediție ce poartă semnătura unor reputați specialiști în drept:

Viorel Mihai Ciobanu – Fost profesor universitar, Decan al Facultății de Drept, Universitatea București, doctor în drept.

Traian Cornel Briciu – Președintele UNBR, doctor în drept, specializarea drept procesual civil, profesor universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, Partener Fondator PBC Attorneys-at-Law, autor şi coautor al multor lucrări, precum și articole și studii publicate în reviste de specialitate.

Claudiu Constantin DinuConferențiar universitar la Facultatea de Drept, Universitatea din București; doctor în drept al Universității din București, Facultatea de Drept, specializarea Drept procesual civil;  avocat membru al Baroului Prahova. 

Drept Procesual Civil1

🎓 Acest nou titlu marca Editura Universul Juridic este o resursă indispensabilă tuturor practicienilor care se pregătesc pentru examenele de accedere în profesiile juridice.

🎯 Lucrarea oferă o analiză comprehensivă a instituțiilor procesuale civile conform noului Cod de procedură civilă, reglementare ce aduce cu sine implicații majore în activitatea întregului sistem judiciar. De asemenea, aceasta include:

✅ principalele soluții dezvoltate în practica instanțelor și în doctrina referitoare la anumite prevederi ale noului Cod de procedură civilă

✅ modificările aduse prin Legea nr. 310/2018, precum și alte modificări legislative ulterioare

✅ întrebări, grile și studii de caz pentru testarea cunoștințelor, la finalul fiecărui capitol

© 2023 Copyright Editura Universul Juridic. Toate drepturile rezervate.