zile
ore
min.
sec.

BOOTCAMP UNIVERSUL JURIDIC

Programul complet pentru
Admiterea în profesiile juridice
marca ⚖️ Universul Juridic

pentru candidații pentru juriștii și studenții din anul IV care urmează să susțină Admiterea în Magistratură, la INM sau Barou

ÎNCĂ UN PAS:

Cum vrei să te înscrii?

Plătește Integral

Față de plata în tranșe, economisești 2.546 lei când plătești integral

8.500.00 lei

5.950 lei

*înscriereile se închid curând. Prețul include TVA

 

Cumpără acum!

 

Plătește Integral

3 tranșe egale de

3.540.00 lei

2.832 lei

*Prima tranșă acum, înainte de intrarea în program și următoarele 2, la fiecare 3 săptămâni. Prețul include TVA

 

Cumpără acum!

 

68,6% Reducere cu Bonusurile Oferite

😮 Pachetul Essentials pentru examenele de admitere, în valoare de 1.111 LEI, în format electronic cu funcție de căutare – pentru primii 25 de cursanți (nu este necesar să și achiți – o poți face și ulterior, bonusul îl primești în ordinea înscrierii)

😮 Pachetul Legislație pentru examenele de admitere, în valoare de 305,6 LEI, în format electronic cu funcție de căutare – pentru primii 50 de cursanți (nu este necesar să și achiți – o poți face și ulterior, bonusul îl primești în ordinea înscrierii)

😮Un voucher UJmag în valoare de 250 LEI, dacă te înscrii până la finalul zilei de vineri, 17 mai, ora 23:59, ca să-ți poți achiziționa cele mai bune suporturi de curs și de grile.

😮Acces gratuit la înregistrarea conferinței despre interviul la examenul de admitere la INM/magistratură, în valoare de 178,50 LEI, dacă te înscrii până la finalul săptămânii, 19 mai, ora 23:59.

😮Pachetul suplimentar de jurisprudență al candidatului, în valoare de 857,00 LEI, dacă te înscrii până luni, 20 mai, ora 23:59.

😮Pachetul suplimentar de acces la Portalul Universul Juridic pentru candidatul bine informat, în valoare de 857,00 LEI, dacă te înscrii până marți, 21 mai, ora 23:59.

Înscrie-te în prima ediție a unicului BOOTCAMP UNIVERSUL JURIDIC!​

Nu aștepta prea mult...

⬆️⬆️⬆️

* Înscrierile se pot face până la data:

Prima întâlnire cu Profesorii pe 1 iulie

Acum analizează puțin…

Cel mai costisitor drum pe care îl poți alege este: amânarea.

Te va costa: mai mult timp, mai mulți bani, mai multă energie, poate chiar visul tău!

Legiuitorul e mereu ocupat, se schimbă mereu ceva, noi legi, noi tratate, spețe noi în fiecare zi, ca să nu zicem chiar în fiecare oră a unei zile...

Dacă amâni și aștepți sesiunea următoare de examen sau dacă nu ești motivat să te pregătești temeinic acum și aici pentru a evita încă un eșec la examenele de admitere, vei avea și mai multe de învățat și mai mulți bani de pierdut...

Ca să tot susții la nesfârșit participările la concus, într-un lung șir de nereușite sau „aproape” reușite la examenele de admitere:

⬛️ plătești prețul acestui BOOTCAMP UNIVERUL JURIDIC de 5 ori mai mult, cumpărând mereu cele mai noi sau relevante manuale, tratate, coduri...

⬛️ plătești cu timpul tău și pierzi energie prețioasă dacă tot reiei materia an de an, fără a o înțelege în profunzime pentru că ești frustrat, debusolat că nu ai reușit și mai dai încă o dată examenul distras de stingerea mini-incendiilor de la muncă, sau de simplă delăsare și lipsă de chef...

Știi foarte bine că nu ai șanse să treci, până ce nu aprofundezi și nu înțelegi logica grilelor, întrebărilor de sinteză, probei psihologice și din interviu.

Cât ești de motivat să începi să lucrezi chiar azi la visul tău?

Ești gata!?

Nu, nu îți voi spune să-ți faci o echipă de vânzări și nici să stai toată ziua prin calluri în care să-ți presezi clienții să cumpere.

În schimb îți voi arăta cum să faci mai mulți bani în timp ce te concentrezi pe ce știi tu să faci mai bine

Știm toate metodele și „strategiile” care se practică în piață, știm care sunt scorurile, știm atât plusurile, cât și minusurile alternativelor la ceea ce îți vom propune în acest webinar.

Tocmai de aceea sunt convins că vei fi surprins/ă.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

Vrei siguranță, vrei un drum drept, testat și cu cât mai puține hopuri.

Îți este greu să stingi incendii și în același timp să faci ce simți că trebuie.

Te înțeleg că e dificil să costruiești și să plătești o echipă sau poate că ai încercat și mai mult te-ai băgat în datorii.

Știu că muncești chiar și 10 - 12 ore/zi.

Și înțeleg foarte bine că ești sceptic și că nu știi în cine să mai ai încredere sau nu.

Poate nu mai ai încredere nici în tine.

Sau... poate că ai rezultate, ești performer, dar simți că poți mult mai mult de atât.

Indiferent de situație, dacă vrei să lucrezi mai strategic în afacerea ta, dacă vrei să faci lucrurile „ca la carte”...

... și nu doar să alergi după „hype” și „ce face toată lumea”, sunt 100% convins că o să-ți placă ce vei învăța în acest webinar.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

OBȚINE REZULTATE PENTRU CLIENȚII TĂI...

... și nu o să mai fii nevoit să alergi după bani niciodată

Cel mai eficient marketing este cel în care în loc să spui povești nemuritoare, arăți poveștile de succes ale clienților tăi și „miracolele” pe care le-ai făcut pentru ei.

Mai jos ai povestea lui Paul Ardeleanu. Și dacă ți se pare că o lansare de 20k euro este mare, întreabă-l sau întreabă-mă cum au mers ultimele lui două lansări. 🙂

Iar cele mai ușoare vânzări apar când nu mai trebuie să promiți că poți livra rezultatul, ci demonstrezi, cu exemple concrete, că vei livra rezultatul.

Show me, don't tell me! Show me the money! Ăsta e „secretul”.

Dacă înveți cum să construiești produse și servicii mai bune, fără să-ți iei ochii de pe vânzare și promovare ca să nu pice businessul în cap, ai dat lovitura.

Și asta îți propun să facem miercuri, 31 ianuarie, de la ora 19:00 într-un webinar gratuit.

Iată care va fi agenda webinarului gratuit la care îți ofer un loc:

Avertisment: am scris la pagina asta de prezentare mai mult decât scriu mulți pe o pagină de vânzare. De ce? Pentru că mi-am dorit să fie utilă și...

...vreau să îți ofer măcar un moment de tip „aha” pe parcursul acestei pagini.

Așa că fă un efort de voință și citește toate punctele deoarece poate fi un check-list util cu ce ai de făcut în afacere ta, indiferent că vii sau nu la webinar.

1. Îți arăt cum gândim și cum executăm noi o strategie de marketing și vânzare pentru clienții noștri ca să vindem de zeci de mii de euro per lansare și chiar să facem sold out.

Temă de gândire pentru tine: cum s-ar schimba afacerea ta dacă potențialii tăi clienți ar ști că e posibil să faci sold out și să rămână fără produsele sau serviciile pe care și le doresc?

2. Îți arăt cum executăm această strategie ca riscurile să fie cât mai mici. Și aici mă refer, în principal, la bugetul de publicitate pe care ai nevoie să îl investești.

Temă de gândire pentru tine: cum ar fi să bagi azi un leu în marketing și să-l scoți în aceeași zi, înainte să-i ceri clientului să cumpere produsul/serviciul tău principal? Sau cum ar fi să ai marketing gratuit la orice oră vrei?

Eu știu și o să-ți arăt cel puțin două metode prin care poți face treaba asta.

Bonus:

Te voi învăța cum să nu te bazezi doar pe un canal de marketing și să nu rămâi în aer dacă acel canal pică (exemplu: te blochează Facebook sau ți se sparge contul).

3. Îți explic ce este o buclă de feedback și cum să o folosești pentru a construi produse și servicii mai bune, o bază de clienți loiali și campanii de marketing mai performante.

Uite un lucru important pe care ar trebui să-l știi: niciuna din marile companii la care te uiți cu admirație azi, nu a pornit la drum cu un produs/serviciu perfect sau cu un marketing brici. Dar toate aceste companii au folosit buclele de feedback pentru a învăța, a repara și a inova.

Bonus:

Îți arăt care sunt mecanismele de feedback pe care le poți folosi pentru a te asigura că ai un proces continuu prin care îți faci produsele și/sau serviciile mai bune. Prin aceleași mecanisme o să colectezi testimoniale și studii de caz, dar și idei de noi produse sau servicii.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

4. Îți arăt cum stabilim prețul, garanțiile și bonusurile ca să ne asigurăm că vom vinde produsul/serviciul oferit.

Știi ce nu înțeleg mulți antreprenori? Că produsul este doar unul din elementele din oferta lor. Iar prețul nu este singurul diferențiator sau element pe care îl ia în calcul un client când alege să cumpere sau nu de la tine.

5. Îți arăt cum afli care este avatarul tău actual de client, dar și avatarul ideal, care este diferența dintre cele două și de ce contează;

Dacă-ți întrebi clienții ce le place la tine, vei afla cum să atragi mai mulți oameni ca ei. Dar te-ai gândit că poate nu vrei asta?

Poate nu vrei doar mai mulți clienți, ci clienți mai buni. Așa că ar trebui să îi iei la întrebări pe cei mai buni clienți, dar și pe oamenii pe care ai vrea cu adevărat să-i servești.

6. Îți arăt cum să faci un marketing etic, cum să le spui clienților atât plusurile, cât și minusurile produsului tău, cum să vinzi un produs/serviciu imperfect și oamenii să-l cumpere perfect conștienți de treaba asta.

Nu ai un produs perfect?! Nicio problemă! Există o categorie de oameni care vor fi fericiți să-l cumpere. Tot ce trebuie să faci este să-i identifici și să știi cum să-ți poziționezi și să-ți balansezi minusurile.

Bonus:

Îți voi arăta cum să faci din sinceritate „cel mai bun agent de vânzări” pe care l-ai avut vreodată.

7. Îți explic pe scurt care e treaba cu strategia oceanului albastru, care e principala unealtă pe care eu o folosesc din această strategie, cum o poți folosi și tu pentru a-ți face concurența irelevantă și pentru a crește piețe în care tu ești singurul concurent.

Te-a întrebat vreodată un client „cu ce vă diferențiați voi de alții”?

Vino la webinar și îți arăt cum să nu mai ajungi la întrebări de genul ăsta și dacă ajungi, cum să dai cel mai persuasiv răspuns.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

După cum vezi, vei primi o tonă de informații valoroase

Îmi propun să trecem prin aceste subiecte în maxim 90 de minute. Sper să și reușesc, dar recunosc că am emoții mari pentru că este mult content și nu am vrut să ratez nimic.

Iar la final, dacă reziști până acolo, voi lansa un program pentru cei care nu vor să aplice de unii singuri ce învăță în webinar, ci vor să fie ghidați pas cu pas în tot acest proces, până reușesc.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

Cadou special de înscriere la webinar

Înscrie-te la webinar și primești gratuit ebook-ul "Copywriting cu IMPACT" în care afli:

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30