Categorii

Lupii Trecutului

Ana Maria Ducuță

49.90 lei

44.91 lei

Drumul către noi

Ana Maria Ducuță

34.90 lei

31.41 lei

Calea Sufletului

Ana Maria Ducuță

39.90 lei

35.91 lei

34.90 lei

31.41 lei

De la durere la vindecare

Ana Maria Ducuță

34.90 lei

31.41 lei

Tot ce rămăne din nimic

Ana Maria Ducuță

29.90 lei

17.94 lei

Despre pasiune, dedicare și arta povestirii vă vor spune mai multe autorii…

Ana Maria Ducuță

Autor Evrika

Ana Maria Ducuță, autoare talentată din Slobozia, România, a avut succes în lumea media de la o vârstă fragedă. La doar șapte ani, a devenit gazda propriei emisiuni de radio și a fost singurul copil angajat la un post de radio în acea perioadă.

A fost invitată în emisiuni TV naționale pentru a vorbi despre experiența sa. De la zece ani, a colaborat cu ziarul „Concret” și a publicat articole săptămânale. A înființat un grup de teatru în limba franceză și a scris piese de teatru absurd în franceză, care au fost reprezentate la festivaluri locale.

A debutat ca autoare internațională în 2012 cu cartea „Teatru absurd contemporan: Iubeste-ma, dar nu te îndrăgosti”.

Despre pasiune, dedicare și arta povestirii vă vor spune mai multe autorii…

Cosmin Baiu

Autor Evrika

Cosmin Baiu, expert în domeniul economic, are peste 20 de ani de experiență în companii bancare de top la nivel european. A ocupat poziții de management executiv și a demonstrat abilități remarcabile în industria bancară.

A lucrat în diverse companii financiare, având roluri cheie în analiza riscului de creditare și vânzarea de produse financiare către segmentele retail și corporate. Experiența sa combinată în aceste domenii i-a oferit o viziune unică și cuprinzătoare asupra lumii financiar-bancare. Cosmin Baiu este capabil să evalueze și să înțeleagă în profunzime aspectele economiei și finanțelor, furnizând soluții și strategii eficiente în contextul actual al pieței.

Cu cunoștințele și expertiza acumulate în industria bancară europeană, se evidențiază ca un profesionist dedicat, adaptabil la schimbările din sectorul financiar și capabil să gestioneze provocările complexe ale acestuia.

Despre pasiune, dedicare și arta povestirii vă vor spune mai multe autorii…

Dan-Silviu Boerescu

Autor Neverland

Dan-Silviu Boerescu, scriitor, editor și fost redactor-șef al revistei Playboy, are o carieră impresionantă în lumea literară și editorială. Absolvent al Facultății de Filologie în 1988, a fost profesor de limba română înainte de a deveni un important membru al Generației 90 și manager al scriitorilor din acea perioadă. A promovat textele acestora în diferite colecții și reviste, inclusiv în revista sa proprie, ArtPanorama. A publicat volume de critică literară și eseuri și a primit premii importante în domeniu.

De-a lungul timpului, a deținut funcții în Uniunea Scriitorilor și Asociația Scriitorilor din București.

49.90 lei

29.94 lei

Rapidismul: istoria unui fenomen sportiv

Pompiliu-Nicolae Constantin

50.00 lei

45.00 lei

Despre pasiune, dedicare și arta povestirii vă vor spune mai multe autorii…

Ionel Stoica

Autor Neverland

Ionel Stoica, fost jurnalist sportiv și realizator de emisiuni TV, are o carieră îndelungată în Televiziunea Română. A avut o legătură strânsă cu lumea fotbalului încă de la o vârstă fragedă, datorită locuirii în apropierea stadionului echipei Unirea Tricolor București și a vecinătății cu mari fotbaliști. Cu o experiență de 37 de ani în Televiziunea Română, a lucrat în departamentul sport și a coordonat transmisiuni de la evenimente importante, precum Jocurile Olimpice și Campionatele Mondiale și Europene de Fotbal.

A publicat o carte în care își împărtășește amintirile cu legende ale sportului și lucrează la o altă carte documentară despre performanța remarcabilă a echipei naționale la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994.

39.90 lei

35.91 lei

Nisipul dintre degete

Alexandru Gușetoaia

39.90 lei

35.91 lei

Frația spionilor

Gabriel Năstase , Bogdan A. Păpădie

49.90 lei

44.91 lei

Vama Veche

Cosmin Baiu

35.00 lei

31.50 lei

Despre pasiune, dedicare și arta povestirii vă vor spune mai multe autorii…

Tudorel Butoi

Psiholog Criminalist și Autor Neverland

Tudorel Butoi, profesor universitar la Universitatea „Spiru Haret” București, este un expert recunoscut în domeniul psihologiei și științelor comportamentale. Cu o experiență vastă în criminalistică și anchetă penală, el deține cunoștințe solide și o înțelegere profundă a comportamentului uman.

Specializat în psihologia judiciară, Tudorel Butoi este un psiholog principal clinician și expert în detectarea comportamentelor simulate, utilizând tehnica poligraf. Este autorul unor lucrări relevante în domeniul psihologiei, științelor comportamentale și științelor juridice și criminalisticii.

În calitate de Președinte al Comisiei de psihologie pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din cadrul Colegiului Psihologilor din România, are un rol important în promovarea și dezvoltarea acestui domeniu esențial pentru securitate și justiție. Tudorel Butoi este un expert de încredere în psihologie și criminalistică, aducând contribuții semnificative în înțelegerea comportamentului uman și aplicarea acestor cunoștințe în investigații și procese judiciare.

Despre pasiune, dedicare și arta povestirii vă vor spune mai multe autorii…

Raisa Micu

Autor Neverland

Raisa Micu, o tânără autoare, s-a impus rapid pe piața cărților din România la doar 12 ani. Debutul său literar în vara anului 2022, cu cartea „Zânele din Merlenia”, a fost un mare succes, captivând cititorii de toate vârstele și primind recenzii pozitive. Povestea magică și aventuroasă a zânelor din Merlenia a fost bine primită la evenimente precum Bookfest. Raisa este elevă la Colegiul Național Radu Greceanu, unde își dezvoltă pasiunea pentru scris. La o vârstă atât de fragedă, talentul și imaginația sa sunt evidente în paginile cărții.

Succesul Raisăi ca autoare tânără este o sursă de inspirație pentru alți scriitori și demonstrează că visele pot deveni realitate oricând. Lumea literară românească este mândră să aibă o astfel de voce talentată și promițătoare.

Despre pasiune, dedicare și arta povestirii vă vor spune mai multe autorii…

Irinel Columbeanu

Autor Neverland

Irinel Columbeanu, o personalitate publică controversată, trăiește într-un paradox. Presa de scandal se concentrează pe subiecte senzaționale despre el, dar informațiile reale sunt rare.

Cu toate acestea, el nu este doar un personaj de scandal, ci și o persoană care a trecut prin experiențe extrem de dificile în viața sa. În cel de-al doilea volum al mărturisirilor sale, Irinel Columbeanu se autoanalizează și își explorează amprentele lăsate de evenimentele care au marcat existența sa. Relația sa cu Monica Gabor, iubirea vieții sale, este un aspect central al cărții, deși au trecut prin despărțire, legătura lor persistă.

Cititorul are ocazia să descopere laturi intime ale vieții de familie și să afle despre iubirea profundă pe care Irinel o manifestă față de fiica sa, dezvăluindu-și astfel latura sa paternă și sentimentele pure pe care le nutrește.

Află ce spun cei care au achiziționat cărți de la editura Evrika sau Neverland

Întrebări frecvente

Comenzile se pot plasa direct de pe site-ul www.ujmag.ro astfel:

  • Pentru a plasa o comandă online este necesar să intrați pe produs si să-l „Adaugați in cos”;

Apoi dați pe „vezi coșul de cumpărături” și click pe „Comandă”;

  • Introduceți metoda de expediere, datele de contact: nume, prenume si numărul de telefon de contact;
  • Completați adresa de livrare: strada, număr, bloc, scara, etaj, apartament, sector/județ, localitate; Am rugămintea să va asigurați ca aceste date sunt corecte deoarece veți primi confirmarea de înregistrare a comenzii si factura de achiziție pe aceasta adresa de email, iar pe numărul de telefon veți fi contactat de către agentul curier;
  • Continuați apoi cu plata;
  • Dați click pe „Plata la livrare” daca doriți să achitați curierului sau selectați „Card de credit” daca doriți să achitați online. La card trebuie să introduceți câmpurile solicitate;
  • Bifați ca sunteți de acord cu Termeni si Condițiile
  • Apoi apăsați „Plasează comanda”.

Pentru ca ne dorim sa ne asiguram ca vei primi in cel mai scurt timp comanda ta, iti punem la dispozitie urmatoarele modalitati de livrare:

a) in tara livrarea se va face prin:
– serviciul de Curierat rapid oferit de DPD Curier (48 ore)
– serviciul de coletarie al Postei Romane
b) in Bucuresti livrarea se va face prin firma de curierat Bookurier.

Modalitatea de livrare o vei putea alege in cosul tau de cumparaturi si se va corobora cu adresa de livrare a comenzii tale si de modalitatea de plata aleasa.

Livrarea este gratuită pentru comenzi ce depășesc 200 lei. Pentru celelalte comenzi, tariful transportului este 20 de lei.

Pe langa modalitatea de plata online, poti alege sa platesti comanda ta la primirea coletului, in numerar.

Alegand plata ramburs, vei achita direct curierului sau oficiului postal care iti va inmana coletul, in functie de modalitatea de livrare aleasa.

Suma platita in numerar la livrarea coletului trebuie sa corespunda cu suma totala de plata a comenzii tale, atfel cum rezulta din factura si din e-mail-ul de confirmare a comenzii tale trimis de ujmag.ro la adresa de posta electronica pe care ne-ai indicat-o.

© 2023 Copyright Editura Evrika & Editura Neverland. Toate drepturile rezervate.