Vindecare

– Oana Stuparu –

Am scris această carte pentru cei care caută răspunsuri la întrebările importante care ne ocupă o mare parte din timp, dar rămân cumva neabordate în vâltoarea vieții cotidiene. Pentru cei care caută să-și descopere circuitele subconștiente, formate involuntar și automat în funcție de familiile în care s-au dezvoltat.

Reconectarea cu sinele începe acum!
Din această carte vei învăța cum să:

Privești cu optimism și speranță spre viitor. Cea mai importantă armă pe care o avem la purtător este gândul. Schimbă-ți gândurile și îți vei schimba ușor-ușor și viața.

Îți dezvolți relația cu sinele. Înțelegerea și acceptarea relației cu tine și cu cei din jur este fundamentul unei vieți liniștite și proactive. Dă-ți voie să renunți la tot ce nu îți este sortit.

Ce spui și cum spui, contează! Așadar, cu ajutorul acestui ghid, vei putea să faci o scurtă introspecție și să determini dacă felul în care comunici este unul eficient.

Drumul spre vindecare
este lung și anevoios...

Ideile și sfaturile practice, deși desprinse din experiențe personale, sunt generalizate și pot fi adaptate și aplicate într-o varietate de situații, fiind astfel, cred eu, utile multor cititori. Și dacă această carte îl va ajuta fie și pe unul dintre aceștia să-și îmbunătățească viața și să se împace cu el însuși, eu cred ca întreprinderea mea își va fi atins scopul.

Iată ce spun cei pentru care vindecarea a început!

Fă astăzi primul pas și îmbunătățește relația cu tine!

Fiind pasionată de psihologia aplicată și de modul în care noi, oamenii, funcționam în funcție de felul în care ne-am format încă de la cea mai fragedă vârstă, am descoperit că multe dintre alegerile pe care le facem în viața de adult au legătură directă cu ceea ce am învățat că suntem încă din copilărie, în mediul familial.

Intră în contact cu noi!

Ne-ar plăcea să auzim de la tine și prin…

📧 E-mail: comenzi@ujmag.ro

📞 Contactează-ne: 021.312.22.21

Copyright © 2024 Universul Juridic Magazin.