Comanda cu 41% DISCOUNT! Oferta expiră în…

Minute
Secunde
Oferta a expirat!
Universul Juridic Magazin

Te-ai înregistrat cu succes la webinar!

În semn de apreciere pentru interesul tău…

Cât timp aștepți emailul de confirmare,

avem o ofertă unică pentru tine:

valabilă doar 15 minute, DOAR pe această pagină:

41% REDUCERE

pentru cartea: „Teste-grilă pentru admiterea la INM/în magistratură, avocatură și pentru examenele de licență. Drept penal și drept procesual penal”.

👇👇👇

Poți avea cartea la acest preț preferențial în următoarele 15 minute:

Doar 99,71 lei

Această carte este pentru tine dacă:

☑️ Ești absolvent al unei facultăți de drept și te pregătești pentru susținerea examenelor de admitere la INM, în magistratură și la barou, grilele fiind o sursă de pregătire solidă pentru aceste concursuri.

☑️ Ești student la drept și te pregătești pentru examenul de licență, având la dispoziție acest instrument cuprinzător pentru a-ți consolida cunoștințele în drept penal și drept procesual penal.

☑️ Ești tipul de candidat care nu învață și recită „poezii” juridice și îți dorești să înțelegi în profunzime materia și să rezolvi în mod eficient grilele utilizate în examenele de admitere și licență, ajutându-te de această carte bine organizată, ce include explicații detaliate pentru fiecare variantă de răspuns.

IMPORTANT!

Această ofertă este valabilă doar AICI și ACUM, pe această pagină!

De ce este ESENȚIAL să ai ACEASTĂ culegere de grile...

...și ce Răspunsuri primești în Carte?

✔️ Pregătire detaliată:

Cartea oferă o pregătire completă pentru examenele de admitere la INM, în magistratură și la barou, acoperind întreaga materie de concurs în drept penal și drept procesual penal.

✔️ Înțelegere profundă:

Citind această carte vei avea o înțelegere profundă a conceptelor și instituțiilor juridice relevante pentru examene, ajutându-te să-ți consolidezi cunoștințele.

✔️ Abordare structurată:

Cartea are o abordare structurată a materiei de examen, împărțind subiectele de drept penal și drept procesual penal în patru părți esențiale pentru o învățare.

✔️ Dezvoltarea abilităților tale de rezolvare a grilelor:  

Culegerea de grile te va ajuta la dezvoltarea abilităților tale de rezolvare corectă și rapidă a grilelor, oferind exemple practice și explicații detaliate pentru fiecare variantă de răspuns.

✔️ Actualizare conform legislației:  

Grilele sunt actualizate conform ultimelor modificări legislative în domeniu, asigurând relevanța informațiilor furnizate.

✔️ Experiență și expertiză:  

Fiind elaborată de un grup de judecători cu experiență profesională și didactică (care au făcut parte din mai multe comisii de elaborare a subiectelor pentru admiterea în profesii juridice și pentru promovarea în funcție a magistraților), cartea îți oferă o sursă de încredere pentru pregătirea examenelor juridice.

✔️ Puncte forte:

Această culegere este adaptată la formatele recente de examen, oferind grile deschise, cu nivele de dificultate și tematică variate, inclusiv probleme complexe și uneori controversate. Te va ajuta să înțelegi materia ca să-ți dezvolți un stil adecvat de abordare și rezolvare a grilelor. 

Preț preferențial în următoarele 15 minute!

1.208 grile ce acoperă întreaga materie de concurs/examen a dreptului penal și a procedurii penale, actualizate conform ultimelor modificări legislative în domeniu...

...pentru echivalentul unei ieșiri în oraș, cu cel mai bun prieten...

Doar 99,71 lei

Beneficiază acum de această ofertă

valabilă pentru că ți-ai arătat interesul pentru webinar

41% REDUCERE

pentru cartea: „Teste-grilă pentru admiterea la INM/în magistratură, avocatură și pentru examenele de licență. Drept penal și drept procesual penal”

IMPORTANT!

Această ofertă este valabilă doar AICI și ACUM, pe această pagină!