2023 - 4 NUMERE - FORMAT tipărit

Revista Română De Jurisprudență

Anul 2023 este dedicat prof. univ. dr. emerit Valeriu Stoica

Fie că ești magistrat, avocat, consilier juridic, implicat ori interesat de jurisprudenţă, venim cu vești bune pentru tine! Anul 2023 este dedicat prof. univ. dr. emerit Valeriu Stoica. Cu o istorie de peste 13 ani pe piața juridică din România, revista se bucură de sprijinul unor colaboratori cu o vastă experienţă, precum jud. Mihaela Tăbârca, jud. Gabriela Bogasiu, jud. Livia Stanciu, av. Magda Volonciu, av. Gheorghe Buta. De asemenea, fiecare număr este realizat sub atenta implicare a directorului Evelina Oprina și a redactorului șef Mihaela Cristina Mocanu.

Posesia și efectele ei

Apărarea dreptului de proprietate

Cauzele de ineficacitate a actului juridic

Dinamica și executarea obligațiilor

Fiecare număr este dedicat unei teme de actualitate în universul juridic:

 

Nr. 1 – Posesia și efectele ei

Nr. 2 – Apărarea dreptului de proprietate

Nr. 3 – Cauzele de ineficacitate a actului juridic

Nr. 4 – Dinamica și executarea obligațiilor

 

Preț Pachet 2023: 480 lei (TVA inclus)

 

Cititorii vor descoperi și fațete mai puțin cunoscute ale personalităţii și operei profesorului omagiat fie în cadrul interviului pe care ni l-a oferit prof. univ. dr. Flavius Băiaş sau în cadrul rubricii ce conține Laudatio realizat de prof. univ. dr. H.C. Marin Voicu fie în cadrul rubricii Argumentum susținuta de prof. univ. dr. Cristian Jora.

„Cunoscut și recunosc drept unul dintre profesorii și autorii de drept civil excepționali pe care țara noastră îi are și drept un avocat de prestigiu, ale cărui pledoarii transforma sala de judecată într-un adevărat templu al justiției, prin măreţia expozeului și articularea dreptului, Profesorul Valeriu Stoica pare că a păstrat în interioritatea să o puternică fibra de judecător, cu principii bine conturate, cu o înţelepciune rezultată nu doar din experiența de viața, ci și din substanța valorilor cu care a hrănit zeci de generații de studenți și colaboratori, cu frământări inerente perioadei tulburi pe care o trăim, dar și cu dileme ce fac cu atât mai solide și demne de urmat teoriile juridice și profesionale pe care le lansează și le susține”.

Acestea sunt doar câteva dintre gândurile Cronicii editoriale.

© 2023 Copyright Editura Universul Juridic. Toate drepturile rezervate.