zile
ore
min.
sec.

📅 LUNI - 1 iulie 2024, ora 19:00

WEBINAR LIVE GRATUIT

pentru juriștii și studenții din anul IV care urmează să susțină examen de admitere la INM, în magistratură sau în Barou

Ce trebuie să știi despre
EXCEPȚIILE PROCESUALE

Recapitulare pentru admiterea în profesiile juridice

☝️ ☝️ ☝️

Ca să afli care sunt capcanele de evitat, tacticile prin care să abordezi cel mai bine testele-grilă pentru susținerea examenelor de admitere

Înscrie-te acum și asigură-ți locul la webinar!

* Primii 300 de înscriși vor avea acces la sesiunea Q&A

Organizat de Universul Juridic

LUNI, 1 IULIE 2024, ORA 19:00-20:30

Nu, nu îți voi spune să-ți faci o echipă de vânzări și nici să stai toată ziua prin calluri în care să-ți presezi clienții să cumpere.

În schimb îți voi arăta cum să faci mai mulți bani în timp ce te concentrezi pe ce știi tu să faci mai bine

Știm toate metodele și „strategiile” care se practică în piață, știm care sunt scorurile, știm atât plusurile, cât și minusurile alternativelor la ceea ce îți vom propune în acest webinar.

Tocmai de aceea sunt convins că vei fi surprins/ă.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

Vrei siguranță, vrei un drum drept, testat și cu cât mai puține hopuri.

Îți este greu să stingi incendii și în același timp să faci ce simți că trebuie.

Te înțeleg că e dificil să costruiești și să plătești o echipă sau poate că ai încercat și mai mult te-ai băgat în datorii.

Știu că muncești chiar și 10 - 12 ore/zi.

Și înțeleg foarte bine că ești sceptic și că nu știi în cine să mai ai încredere sau nu.

Poate nu mai ai încredere nici în tine.

Sau... poate că ai rezultate, ești performer, dar simți că poți mult mai mult de atât.

Indiferent de situație, dacă vrei să lucrezi mai strategic în afacerea ta, dacă vrei să faci lucrurile „ca la carte”...

... și nu doar să alergi după „hype” și „ce face toată lumea”, sunt 100% convins că o să-ți placă ce vei învăța în acest webinar.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

OBȚINE REZULTATE PENTRU CLIENȚII TĂI...

... și nu o să mai fii nevoit să alergi după bani niciodată

Cel mai eficient marketing este cel în care în loc să spui povești nemuritoare, arăți poveștile de succes ale clienților tăi și „miracolele” pe care le-ai făcut pentru ei.

Mai jos ai povestea lui Paul Ardeleanu. Și dacă ți se pare că o lansare de 20k euro este mare, întreabă-l sau întreabă-mă cum au mers ultimele lui două lansări. 🙂

Iar cele mai ușoare vânzări apar când nu mai trebuie să promiți că poți livra rezultatul, ci demonstrezi, cu exemple concrete, că vei livra rezultatul.

Show me, don't tell me! Show me the money! Ăsta e „secretul”.

Dacă înveți cum să construiești produse și servicii mai bune, fără să-ți iei ochii de pe vânzare și promovare ca să nu pice businessul în cap, ai dat lovitura.

Și asta îți propun să facem miercuri, 31 ianuarie, de la ora 19:00 într-un webinar gratuit.

Iată care va fi agenda webinarului gratuit la care îți ofer un loc:

Avertisment: am scris la pagina asta de prezentare mai mult decât scriu mulți pe o pagină de vânzare. De ce? Pentru că mi-am dorit să fie utilă și...

...vreau să îți ofer măcar un moment de tip „aha” pe parcursul acestei pagini.

Așa că fă un efort de voință și citește toate punctele deoarece poate fi un check-list util cu ce ai de făcut în afacere ta, indiferent că vii sau nu la webinar.

1. Îți arăt cum gândim și cum executăm noi o strategie de marketing și vânzare pentru clienții noștri ca să vindem de zeci de mii de euro per lansare și chiar să facem sold out.

Temă de gândire pentru tine: cum s-ar schimba afacerea ta dacă potențialii tăi clienți ar ști că e posibil să faci sold out și să rămână fără produsele sau serviciile pe care și le doresc?

2. Îți arăt cum executăm această strategie ca riscurile să fie cât mai mici. Și aici mă refer, în principal, la bugetul de publicitate pe care ai nevoie să îl investești.

Temă de gândire pentru tine: cum ar fi să bagi azi un leu în marketing și să-l scoți în aceeași zi, înainte să-i ceri clientului să cumpere produsul/serviciul tău principal? Sau cum ar fi să ai marketing gratuit la orice oră vrei?

Eu știu și o să-ți arăt cel puțin două metode prin care poți face treaba asta.

Bonus:

Te voi învăța cum să nu te bazezi doar pe un canal de marketing și să nu rămâi în aer dacă acel canal pică (exemplu: te blochează Facebook sau ți se sparge contul).

3. Îți explic ce este o buclă de feedback și cum să o folosești pentru a construi produse și servicii mai bune, o bază de clienți loiali și campanii de marketing mai performante.

Uite un lucru important pe care ar trebui să-l știi: niciuna din marile companii la care te uiți cu admirație azi, nu a pornit la drum cu un produs/serviciu perfect sau cu un marketing brici. Dar toate aceste companii au folosit buclele de feedback pentru a învăța, a repara și a inova.

Bonus:

Îți arăt care sunt mecanismele de feedback pe care le poți folosi pentru a te asigura că ai un proces continuu prin care îți faci produsele și/sau serviciile mai bune. Prin aceleași mecanisme o să colectezi testimoniale și studii de caz, dar și idei de noi produse sau servicii.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

4. Îți arăt cum stabilim prețul, garanțiile și bonusurile ca să ne asigurăm că vom vinde produsul/serviciul oferit.

Știi ce nu înțeleg mulți antreprenori? Că produsul este doar unul din elementele din oferta lor. Iar prețul nu este singurul diferențiator sau element pe care îl ia în calcul un client când alege să cumpere sau nu de la tine.

5. Îți arăt cum afli care este avatarul tău actual de client, dar și avatarul ideal, care este diferența dintre cele două și de ce contează;

Dacă-ți întrebi clienții ce le place la tine, vei afla cum să atragi mai mulți oameni ca ei. Dar te-ai gândit că poate nu vrei asta?

Poate nu vrei doar mai mulți clienți, ci clienți mai buni. Așa că ar trebui să îi iei la întrebări pe cei mai buni clienți, dar și pe oamenii pe care ai vrea cu adevărat să-i servești.

6. Îți arăt cum să faci un marketing etic, cum să le spui clienților atât plusurile, cât și minusurile produsului tău, cum să vinzi un produs/serviciu imperfect și oamenii să-l cumpere perfect conștienți de treaba asta.

Nu ai un produs perfect?! Nicio problemă! Există o categorie de oameni care vor fi fericiți să-l cumpere. Tot ce trebuie să faci este să-i identifici și să știi cum să-ți poziționezi și să-ți balansezi minusurile.

Bonus:

Îți voi arăta cum să faci din sinceritate „cel mai bun agent de vânzări” pe care l-ai avut vreodată.

7. Îți explic pe scurt care e treaba cu strategia oceanului albastru, care e principala unealtă pe care eu o folosesc din această strategie, cum o poți folosi și tu pentru a-ți face concurența irelevantă și pentru a crește piețe în care tu ești singurul concurent.

Te-a întrebat vreodată un client „cu ce vă diferențiați voi de alții”?

Vino la webinar și îți arăt cum să nu mai ajungi la întrebări de genul ăsta și dacă ajungi, cum să dai cel mai persuasiv răspuns.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

Hai la webinar și află care sunt strategiile actuale care funcționează pentru rezolvarea testelor-grilă

Află cum să gândești răspunsul:

LUNI, 1 IULIE, ORA 19:00-20:30

Webinar susținut de

prof. univ. dr. Evelina Oprina
(Director editorial Universul Juridic)

Este profesor universitar la Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creştine „Dimitrie Cantemir” din București, la disciplina Drept procesual civil și la Masteratul „Carieră Judiciară” din cadrul aceleiași universități, la disciplina Drept execuțional civil.

Este coordonator al Colecției „Noul Cod de procedură civilă”, editată de Editura Universul Juridic, membru în Comisia de elaborare a Legii de punere în aplicare a noului Cod de procedură civilă și în comisii de doctorat și în comisii de ocupare a posturilor didactice din învățământul superior.

A fost judecător și membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

A obținut premiul ”Mihail Eliescu” pentru lucrarea ”Noul Cod de procedură civilă comentat și adnotat, vol. II. Art. 527-1.134”, 2016; premiul „I. L. Georgescu” pentru lucrarea „Tratat teoretic și practic de executare silită”, acordat de Uniunea Juriștilor din România, 2013; premiul „Savelly Zilberstein” pentru cel mai bun studiu publicat în Revista Română de Executare Silită, 2011; premiul „Istrate Micescu” pentru lucrarea „Participanții la procesul civil”, acordat de Uniunea Juriștilor din România, 2005.

În cadrul webinarului va prezenta instrumentele și cunoștințele necesare pentru ca fiecare candidat să își atingă potențialul maxim la proba grilă pentru susținerea examenului de admitere la INM, în magistratură sau în Barou.

Să învățăm să gândim răspunsul!

Uite ce zic cei care au participat la webinariile Universul Juridic pentru admiterea la INM, în magistratură și în Barou:

LUNI, 1 IULIE, ORA 19:00-20:30

WEBINAR LIVE GRATUIT

pentru juriștii și studenții din anul IV care urmează să susțină examen de admitere la INM, în magistratură sau în Barou

Recapitulare pentru
examenele de admitere în profesiile juridice
Să învățăm să gândim răspunsul!
cu prof. univ. dr. Evelina Oprina

Ce trebuie să știi despre
EXCEPȚIILE PROCESUALE

Ca să afli care sunt strategiile de învățare eficiente și tacticile prin care să abordezi cel mai bine testele-grilă pentru susținerea examenelor de admitere

Înscrie-te acum și asigură-ți locul la webinar

* Primii 300 de înscriși vor avea acces la sesiunea de Q&A

După cum vezi, vei primi o tonă de informații valoroase

Îmi propun să trecem prin aceste subiecte în maxim 90 de minute. Sper să și reușesc, dar recunosc că am emoții mari pentru că este mult content și nu am vrut să ratez nimic.

Iar la final, dacă reziști până acolo, voi lansa un program pentru cei care nu vor să aplice de unii singuri ce învăță în webinar, ci vor să fie ghidați pas cu pas în tot acest proces, până reușesc.

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30

Cadou special de înscriere la webinar

Înscrie-te la webinar și primești gratuit ebook-ul "Copywriting cu IMPACT" în care afli:

MIERCURI, 31 IANUARIE, ORA 19:00 - 21:30